Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Štamgast z hospody, kde došlo k masakru: Utekli jsme zadním vchodem!

Autor: zr - 
24. února 2015
17:01

Vyrazili do své oblíbené restaurace na pivo a jen zázrakem unikli smrti! Štamgastům restaurace Družba, kde šílený střelec zavraždil osm lidí, se podařilo utéct, jakmile střelba začala.

„Seděl jsem vevnitř, dával si pivo, seděl jsem zády, uslyšel jsem střelbu, rány. Já i ostatní chlapi jsme od stolu začali utíkat pryč zadním vchodem, který odemkl personál. Vzpamatováváme se ještě teď," řekl redaktorce MF DNES jeden z návštěvníků restaurace.

Několik mužů, kterým se podařilo vyklouznout, utíkalo do nedalekého aquaparku. Jeho ředitel pak zavolal policii. Té se podařilo útočníka zneškodnit až zhruba po dvou hodinách. Podle informací Blesk.cz byly už ale v době zásahu všechny oběti dávno po smrti.

Co muže vedlo ke střelbě na občany města, se zatím neví. Jedno z možných vysvětlení je psychická labilita střelce.

Video Rozhovor o vrahovi - Pavel Schuster, Petr Soukup
Video se připravuje ...

petrusaa ( 24. února 2015 19:59 )

10 let nezaměstnaný, 1 rok neúspěšný podnikatel,živn.list prodej a koupě za účelem dalšího prodeje,n a to konto zbrojní průkaz, česká klasika a tady z něj dělají blázna.

usfc ( 24. února 2015 17:51 )

To nebyla náhoda.Jestli byl vyšinutý tak stačilo že mu někdo řekl že v tý hospodě právě schuzuje Kalousek a spol a ....

moiaza ( 24. února 2015 17:49 )

Ingmarie, starý narcis a opilec se nestará? Nezasel to svinstvo zde naprosto jiný prezident? Nebyl to právě opilec Havel, který tvrdil že teď budeme žít svobodně a demokraticky? To je tedy ta Havlová demokracie? Kdo udělal ze šlušných lidí chudáky? Kdo prodal a zlikvidoval naše fabriky? Kdo zasel zde nezaměstnanost a s tím ruku v ruce kriminalitu? Zeman je prezident v bo.rde.lu, který zde zasel Havel s Klausem. Otevři oči a přemýšlej.

tigrusenka ( 24. února 2015 17:48 )

Hodně vtipné, škoda, že v té hospodě neseděli blbci jako jsi ty.

tigrusenka ( 24. února 2015 17:48 )

Tak ono to dneska bylo pnutí? A může za to prezident? Takže kdyby byl prezident karlík, tak by se to nestalo? V čem jedeš? Ty budeš taky dost nebezpečná okolí.

Zobrazit celou diskusi