Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Magnátka přišla manželovi na nevěru: Roztřískala jsem jeho porsche a nalila mu do kafe projímadlo!

Autor: shp - 
25. února 2015
06:49

Je nejokázalejší magnátkou Velké Británie, patří jí impérium se spodním prádlem značky Ultimo, ale její život nebyl vždy pohádka. Podnikatelka Michelle Mone se rozhovořila o tom, jak přišla svému manželovi na nevěru a začala bojovat o značku, kterou s ním společně vybudovala. S nevěrníkem se rozhodně nemazlila.

Vyrůstala jsem jako dítě rodiny z dělnické třídy v Glasgow,“ zavzpomínala Mone pro britský Daily Mail, který přinesl její příběh. „Vždy jsem chtěla mít dům jako ze seriálu Dynastie, který jsem sledovala v televizi,“ dodala.

Podařilo se, seznámila se s manželem Michaelem, se kterým si v roce 2008 pořídili luxusní dům s šesti ložnicemi a úžasným schodištěm, přesně jako měla rodina Carringtonova z Dynastie. Jenže manželství mělo značné trhliny.

Sama Mone přiznala, že již v roce 1999, kdy byla značka spodního prádla založena, to v jejich vztahu skřípalo. Vše začalo eskalovat v roce 2011, když se Mone seznámila s šéfkou designu prádla Samanthou Bunn.

Vzala jsem ji pod svá křídla. Měla velké problémy s přítelem, bylo mi jí líto,“ přiznala Michelle. Jenže to byla její osudová chyba. Samantha padla do oka jejímu manželovi a bylo zle.

Když jsem byla pryč kvůli byznysu, Samantha se začala motat kolem Michaela a dětí,“ vypráví Michelle. Svého manžela nařkla z nevěry, ale on neustále zapíral a radil jí, ať navštíví psychologa. „To řekl i mým rodičům,“ dodává magnátka.

Pak je ale spolu načapala v půl čtvrté ráno, jak se chichotají u auta, kterým přijeli. Následně se shodli, že je manželství konec. Michelle se ale do Michaela pustila hlava nehlava.

Nabourala jsem jeho porsche za 3,5 milionu, nalila jsem mu projímadlo do kafe a rozstříhala mu šaty,“ přiznala se. Lítý právní boj pak vyhrála, prosperující značka Ultimo dnes patří jen a jenom jí samotné. Toto prádlo ve světě propagovala například i Petra Němcová.

antikaprik ( 25. února 2015 17:16 )

Každá pekná baba musí mať rozchod aspoň 5 čísiel v každej polohe

lynx ( 25. února 2015 16:42 )

No jistěěěě! I mě by si mohla předplatit.

agent ( 25. února 2015 13:47 )

agent ( 25. února 2015 13:45 )

Jejda, to je článek. Už jsem si říkal co mi dnes chybí. Jsem spokojen. Děkuji za informace.

sores ( 25. února 2015 12:40 )

 Že si s ním špinila ruce, taková kočka jich může mít hafo chlapů, navíc ho nemá přeci jenom ON. Nechápu ženský, kort bohaté co se upínají a trápí se kvůli jednomu mužskýmu. Takový chlap na světě není, kvůli kterému bych se trápila, na to si příliš sebe vážím.

Zobrazit celou diskusi