Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hanbatí čeští maturanti hitem internetu: Podívejte se na jejich striptýzové představení s plácačkami!

Autor: shp - 
24. února 2015
10:05

Byl to maturitní ples jako žádný jiný! Maturanti z pražského Gymnázia Jana Keplera se nebáli odhodit stud i své oblečení. Na plese v Lucerně předvedli zábavný pánský striptýz, kterého si už všimli i v zahraničí!

O ojedinělém výstupu českých maturantů informoval známý portál 9GAG, který se zaměřuje na ty nejlepší virální videa a fotografie. „Ach můj bože, zapotil jsem se při sledování tohoto videa,“ napsal portál na svém Facebooku.

Kdybyste teďko mohli, prosíme, vyklidit se z čtvrtiny Lucerny do toho předního prostoru,“ ohlásil maturant v županu vystoupení nazvané jako půlnoční překvapení.

A všichni přítomní potom valili oči. Maturanti se vysvlékli do naha a předvedli taneční striptýzovou show, za kterou by se nestyděli ani profesionálové.

Svá mužství si při tanci zakrývali vtipnými plácačkami. Sami sobě i navzájem. Vystoupení mělo úžasnou choreografii, k žádnému odhalení předních pánských partií nedošlo. Ale zadků bylo k vidění habaděj!

Video Půlnoční striptýzové překvapení maturantů z Gymnázia Jana Keplera - Youtube.com
Video se připravuje ...

abyss ( 25. února 2015 15:10 )

Taky pěkné ale já to už viděla i s těma "plácačkama" jenom si nevzpomenu kde. Bylo to prakticky stejné jako předvedli ti maturanti, jenom kvalitněji provedené a asi tak jenom v pěti, šesti, lidech.

abyss ( 25. února 2015 15:03 )

Tak to už jsem v nějaké show viděla s prakticky stejnou choreografií před pár lety. Jenom to obšlehli....

vary ( 24. února 2015 21:34 )

To je hovno. Já takhle složil 30 metráků uhlí.

vary ( 24. února 2015 21:33 )

Nápad neoriginální a ještě se koukat na ty špekouny, vychrtlíky a sejráče. No vidím, že tady z toho tečou hlavně ženský, který nepíchají s pořádnejma chlapama.

sutton ( 24. února 2015 21:22 )

 Moc pěkný to se klukům provedlo bezva choreografie

Zobrazit celou diskusi