Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Čech pašoval 44 lidí ze Sýrie pod bednami jablek. ISIS vyhrožuje, že tak zaplaví Evropu teroristy

Autor: shp - 
19. února 2015
12:26

Teroristé z ISIS chtějí v Evropě rozpoutat válku a chaos. Země včetně Česka chtějí zahltit uprchlíky ze Sýrie a Iráku, mezi které umístí i džihádisty s misí zabíjet. Výhrůžky to možná nebudou až tak liché. V Bulharsku již zadrželi Čecha, který pašoval 44 lidí pod bednami s jablky...

O hrozbě ISIS informoval britský Daily Mail s odvoláním na nejmenovaný italský tisk. Podle něj radikálové hrozí, že jakmile propukne vojenská ofenziva spojenecké armády v Libyi, vyšlou do Evropy stovky lodí až s půl milionem uprchlíků.

Mezi ně chtějí propašovat džihádisty i sebevražedné atentátníky. Radikálové doufají, že ve velkých evropských městech propuknou nepokoje a zmatek. Zároveň věří, že by byli schopni v bojích o Libyi, který prorokoval i svržený a zabitý diktátor Muammar Kaddáfí, uspět.

Zda k postupné invazi džihádistů do Evropy již dochází, není jasné. Bezpečnostní složky přesun uprchlíků ze Sýrie a Libye například právě do Itálie monitorují, ale není v jejich silách držet dohled nad stovkami běženců, kteří do země připlouvají na polorozpadlých lodích.

Situace s běženci v Evropě je čím dál tím vyhrocenější. Ve středu byl v Bulharsku zadržen český řidič náklaďáku, který pod bednami plnými jablek pašoval 44 běženců ze Sýrie a Iráku. Zda byli tito lidé nějak zapleteni do plánu ISIS, není jasné. S uprchlíky Čech mířil nejspíš do Rakouska.

abvydavatelstvi ( 22. února 2015 11:37 )

Zhruba před dvaceti lety do Německa dotahli asi 800 000 tis Turků na práci a teď jich je v Německu 4 milióny..... a maji s nimi problémy.... Pokud se Evropa sama nebude bránit před muslimy... tak za dalších 20 let celý Svět bude muslimský a Bili budou jejich otroci..... Proč do IS nenasadi nějakou smrtelnou nemoc.... aby tam ty zrudy vyhynuly ale dodávají jim drogy.... aby dělali co nejhorší svinstva.... a kdo vůbec řídí tu bandu...

milosuvadvokat ( 19. února 2015 20:40 )

ale matku měl se Slovenska

marie60 ( 19. února 2015 20:17 )

marie60 ( 19. února 2015 20:17 )

datelobecny ( 19. února 2015 16:32 )

Musíme si přiznat, že EU neudělala nikdy nic pro obyvatele Evropy, ale naopak. Vůbec je nezajímají názory evropanů, ale tahají sem schválně kdejakou verbež, kterou si pěstují jako orchideje, aby se jim tady vesele množili! Všechno to jsou vlastizrádci!

Zobrazit celou diskusi