Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ředitel školy prý poplácal žačku po zadku: Jde o pomstu rodiny?

Počet zneužívaných dětí stále roste
Počet zneužívaných dětí stále roste  (Autor: shutterstock)
Autor: dce - 
17. února 2015
20:29

Ředitel jedné základní školy z Klatov teď zažívá peklo! Jedna ze žaček páté třídy totiž řekla, že ji na lyžařském výcviku poplácal po zadku. Jenže to vypadá, že celé to je jenom pomsta její rodiny!

V poslední době se nahromadily případy sexuálního obtěžování dětí – a ať už jsou pravdivé, nebo ne, policie je musí vyšetřit. A i když je nakonec výsledek „nevinen“, obviněný člověk má do konce života zničenou pověst. 

V minulých dnech začala policie vyšetřovat ředitele klatovské záladní školy, kterého žačka páté třídy obvinila, že ji poplácal po zadku. Pokud by se jeho vina prokázala, hrozilo by mu až osm let ve vězení. Jenže on vinu důrazně odmítá. 

„Je to celé naprostý nesmysl, něco takového nemá obdoby. Amerika hadr,“ prohlásil podle serveru Deník.cz a dodal: „Já jsem ji ale po zadku vůbec neplácl, jen jsem jí před startem zkontroloval vázání a udělal s ní tři dřepy, tak jak to trenéři se svými svěřenci dělají. Nic víc.“

Navíc také vysvětlil, jak se vše podle něj událo – tvrdí, že jde o pomstu rodiny jedné jeho podřízené. Se ženou měl mít konflikt a její manžel mu dokonce zdemoloval ředitelnu! Když ho chtěl ředitel udat na policii, vyhrožoval mu, že ho také udá.

A brzy poté se objevilo tvrzení, že osahával mužovu dceru. Jenže poplácání po zadku při sportu je poměrně běžná věc – to, že policie zahájila vyšetřování je přehnané, jak tvrdí odborníci. „Na tom, že někdo dítě poplácá po zádech nebo po zadku, nevidím nic špatného, ke sportování to prostě patří. Neříkám, že to někdy nemůže mít nějaký podtext, ale to by byla úplná výjimka, v naprosté většině případů vůbec o nic nejde a všichni to tak berou,“ uvedl předseda Atletiky Klatovy Jiří Hostýnek.


oliiiii3 ( 29. března 2015 10:58 )

Proboha kde to jsme, ze placl jednu potvoru po ***y, to znamena ze pujde na 10 let do vezeni. Za naseho mladi nas taky placnul po zadku a nic se nedelo to nema se sexem nic spolecneho. A to rodice hned leti to ohlasit na policii. Pak se nedivte ze dostane facku od rodicu a smradi to jdou nahlasit , a rodice pak sami maji problem se socialkou. Takovy parchanti bych dala do decaku. Apak si muzou teprve stezovat.

lobotom ( 18. února 2015 23:03 )

Dementní ultraliberalistický manýry z jůesesej. Z takových dětí vyrostou jen agresivní nevychovaný kreatury, co umí jen škodit, krást, a nejsou schopný normálně makat a zapojit se do společnosti.

ad-ga ( 18. února 2015 08:19 )

Kam jsme to dopracovali!!!! To jsou samá práva a povinnosti nikde. Co z našich dětí vyroste? Dacani , feťáci, vrazi a nemakačenka. Aby se každá bál se jen na děcka křivě podívat. Dobře mířená facka je lepší než to půl dne vysvětlovat a rozebírat.

milofr ( 17. února 2015 21:34 )

tady to je kocourkostát to by člověk blil, pokus o vraždu 3 roky opilý Janoušek a takových případů je mraky, tady s tou osmičkou je to sakra přehnané, fuj stydím se za náš "právní stát" a tu mafii v drahých talárech, vládu která není schopna vymyslet pořádné zákony (ale přeci si nebudou vymýšlet něco, co by je mohlo také postihnout) HNUS VELEBNOSTI HNUS

andorea ( 17. února 2015 21:09 )

 Dnes pracovat ve školství znamená být pořád jednou nohou v kriminálu a se sklopenou hlavou poslouchat chytré názory rodičů...

Zobrazit celou diskusi