Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rus se zapálil a skočil ze střechy 9patrového paneláku!

Autor: šim - 
17. února 2015
16:36

Devítipatrový panelák, pod ním kopec sněhu a na jeho střeše blonďatý kluk v teplákách, který se zapálí improvizovanou loučí a pak skočí! Pád trvá 4 vteřiny, než sebou Rus Alex praští do asi metr vysoké hromady sněhu.

K šílenému kousku se v ruském městě Novoaltajsk odhodlal 22letý odvážlivec/blázen jménem Alexandr Chernikov, který podobnými kousky živí svůj profil na YouTube. Jeho poslední úlet se zdá už přece jen poněkud za hranou, byť z hromady sněhu, do které dopadl, odešel po svých.

Na Alexandrův skok dole pod panelákem čekali jeho kamarádi, televize, ale také policisté, kteří ho ze sněhu nakonec sami tahali. „Jsem v pořádku. Nic mi není. Ještě musím dát rozhovor a pak vám to všechno vysvětlím,“ říkal po dopadu Alexandr policistovi, který ho tahal za límec ven a odváděl s tím, že žádné interview dávat nebude... „Rozejděte se,“ křičí policie na hlouček zvědavců.

Krom toho, že jeho skok natáčelo několik kamer zespodu, měl Chernikov na čele připevněnou také GoPro kameru, která jeho skok zachytila tak, jak letěl. Video samozřejmě také nahrál na internet.

Na záznamu je slyšet jeho zrychlený dech, když se zapálil. Pak se chvíli odhodlává a skáče dolů. Po přesně 4 vteřinách letu žuchne do sněhu a začne sténat. Z obličeje odplivuje sníh a čeká, až ho kamarádi vyhrabou. „Žiješ?“ volá na něj kamarád. „Ano, vyhrabejte mě,“ odpovídá Alexandr.

Ačkoli skokan odešel po svých, nakonec přece jenom v nemocnici skončil – s popáleninami a podezřením na vnitřní zranění.

Video Blázen! Podpálil se a skočil z paneláku! - David Vaníček, Youtube.com
Video se připravuje ...

pepen ( 17. února 2015 19:20 )

Ať to dělá víc Rusů-zjara až nebude sníh!!!!!

deratizator ( 17. února 2015 19:19 )

Demente.

deratizator ( 17. února 2015 19:18 )

deratizator ( 17. února 2015 19:18 )

 Měli tam rusákovi do toho sněhu zapíchat kopí. Jak to bylo ve Vinetůovi. A byl by od něj klid.

deratizator ( 17. února 2015 19:17 )

 Měli tam rusákovi do toho sněhu zapíchat kopí. Jak to bylo ve Vinetůovi. A byl by od něj klid.

Zobrazit celou diskusi