Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dramatická záchrana ženy z potápějícího se auta! Od smrti ji dělily jen vteřiny!

Autor: dce - 
17. února 2015
13:40

Neuvěřitelné štěstí měla žena z Aucklandu na Novém Zélandu. Poté, co i s autem sjela do moře v přístavu, se její auto začalo rychle potápět. Sama z něj nedokázala uniknout. Od jisté smrti utonutím ji dělily jen vteřiny. Život jí zachránili dva policisté. Jeden se snažil držet auto, aby dál neklesalo, druhý kamenem rozbil zadní okénko a vyděšenou ženu na poslední chvíli vytáhl.

Ze zatím neznámých důvodů sjela žena i se svým BMW do vody v přístavu v Aucklandu. Auto se začalo rychle potápět. Měla velké štěstí, že se poblíž našli odvážní lidé, kteří ji zachránili. Svědkům ani řidičce se ovšem už nepodařilo otevřít dveře automobilu. Policista, který byl náhodou na místě, se nejdříve pokusil rozbít boční okénko obuškem, to se mu ale nepodařilo.

Na pomoc mu přispěchal druhý policista – pokoušel se auto udržet nad hladinou alespoň o chvíli déle. Nakonec se jim podařilo okno rozbít kamenem. Z auta vytáhli vyděšenou ženu, která měla neuvěřitelné štěstí. 

„Bylo to jen tak tak – během 30, 40 sekund po tom, co jsme tu ženu vytáhli, se auto ponořilo,“ uvedl muž, který pomáhal policistovi řidičku zachránit. Bez jejich pomoci by se během minuty utopila! Takhle vyvázla jen s pár odřeninami a modřinami. Nyní se zotavuje v nemocnici. Podle všeho si při vyjíždění z přístavního parkoviště spletla pedály.

vrahrychtar ( 17. února 2015 18:17 )

Tak si honem vezmi varecku protoze to druhy nemas

frantacizek ( 17. února 2015 17:58 )

kravka nejapná. Doufám, že ji dali dejchnout. A jestli nenadejchala, tak je retardovaná jako tady tihle bulvární retardi.

vog.ht. ( 17. února 2015 17:57 )

Tebe omlouvá jen to, že jsi se už jako debil narodil

vog.ht. ( 17. února 2015 17:57 )

Já to říkám stále, ženská se má držet čů.ráka a vařečky a ne se s.rát za volant

vrahrychtar ( 17. února 2015 17:37 )

U nas by ji nasadili boticku a sli dal

Zobrazit celou diskusi