Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rapper se přidal k ISIS, byl však v hledáčku FBI: Špehovala ho vlastní žena!

Autor: štš - 
17. února 2015
05:18

Býval rapperem, ovšem pak se Němec Denis Cuspert (39) alias Deso Dogg přidal na stranu islámských radikálů. Stal se jedním z hlavních tvůrců videí a internetové propagandy Islámského státu. Ovšem netušil, že je celou dobu sledován FBI, pro niž ho špehovala vlastní žena!

Cuspert ukončil svou hudební kariéru po autonehodě v roce 2010, dva roky poté konvertoval k islámu a zmizel z Německa do Sýrie, kde se stal džihádistou. Objevil se v několika videích (na jednom dokonce drží useknutou hlavu rukojmího), která také sám pomáhá vyrábět.

Časem se tu muž, jenž přijal muslimské jméno abú Talhá Almání, oženil. Netušil však, že žena, kterou si vzal, je ve skutečnosti špionkou FBI, která do USA několik měsíců posílala důležité informace o činnosti Almáního i dalších členů ISIS.

Žena, jejíž jméno úřady pochopitelně tají, musela nedávno z obav o prozrazení Sýrii opustit (a teď žije ve Spojených státech). „I tak nám ale poskytla zásadní údaje o aktivitách islamistů. Navíc není jedinou špionkou, díky níž máme oči přímo v ložnicích teroristů,“ prohlásil jeden z agentů FBI.

mumla ( 17. února 2015 12:54 )

Pokud ses narodila ve svobodné zemi, měla jsi práva, možnost vzdělání, byla ses schopná o sebe postarat sama, rozhodovala sis o svém životě sama, oblékala se jako žena a toho všeho ses dobrovolně vzdala, pak ano, opravdu jsi. Nikdy nepochopím, jak se někdo může dobrovolně vzdát osobní svobody.

ingmarie ( 17. února 2015 08:42 )

 Proti ISIS a radikálnímu islámu by měly bojovat všechny ženy , protože islám je staví na úroveň nesvobodných zvířat. Jen totálně vypatlané blbky to přijmou a celoživotně otročí ještě vypatlanějšímu blbovi.

bandour ( 17. února 2015 07:30 )

kdepak, kde je černá huba, nebo profese rapper, je vždy problém

Zobrazit celou diskusi