Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Opilec se zamkl v kufru auta. Nevěděl, kde je. Hledala ho policie

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: zr - 
13. února 2015
21:41

Opil se. Kdo ví, jak se zamkl v kufru auta, a nevěděl, kde je. Zavolal policii a ta se ho snažila najít. Pátrací akce naštěstí dopadla dobře.

Policisté z Karviné hledali muže, který se zamkl v kufru auta. Sám zavolal na tísňovou linku a nahlásil jim svůj problém. Smůla spočívala v tom, že se opil a sám nevěděl, kde je.

Mladík byl sice opilý, ale navíc šlo o cizince, který město pořádně neznal. „Policisté zjistili, že volajícím je 18letý cizinec, který nezná město a nevěděl, kde se nachází,“ řekla k případu mluvčí policie Zlatuše Viačková. Mladík řekl, že předešlou noc byl v jednom klubu a ve vozidle přespal. Po procitnutí nedokázal vozidlo otevřít, jelikož vnitřní kliky nefungovaly a nákladový prostor je oddělen bezpečnostní mřížkou,“ dodala.

Policisté museli spolupracovat s telefonním operátorem, aby mohli muže lokalizovat. „Operátor lokalizoval mobilní telefon volajícího a policisté ihned vyjeli na parkoviště k obchodnímu centru v městské části Fryštát a společně se strážníky začali muže hledat,“ dodala Viačková.

Kromě toho, že policie muže skutečně našla, měl mladík štěstí. Ještě před příjezdem jednotky, ho zachránili náhodní kolemjdoucí, kteří ho z auta vysvobodili.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi