Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Děsivý příběh rodiny, které odebrali dvě děti: Jedna dcera v ústavu zemřela, druhou jim nevrátili!

Autor: Kateřina Moravcová - 
11. února 2015
05:00

Přišli o dvě dcery! Dana (27) a Martin (42) Nagyovi z Božíčan prožívají to nejhorší, co se rodičům může přihodit. Mladší z holčiček zemřela a o druhou už osm měsíců bojují. V pondělí 16. února jdou k soudu.

V létě 2014 přijela Nagyům odebrat sociální pracovnice spolu s policií kvůli rodinné hádce jejich dvě dcery Martinku (†0,5) a Andrejku (2). Obě odvezla do kojeneckého ústavu. Půlroční Martinka v něm ale do druhého dne zemřela nar syndrom náhlého úmtí. Andrejka je od té doby u pěstounů.

„Svou holčičku nemám stále u sebe, protože se čekalo na to, jak dopadne policejní vyšetřování. Je to už osm měsíců,“ zoufá si maminka Dana. Policie nakonec došla k závěru, že za smrt Martinky nikdo nemůže. Jenže po tragické ztrátě milované dcerky se maminka zhroutila.

Musela vyhledat pomoc psychiatra a navíc onemocněla se srdcem. „Nedovedete si představit, jaké to je, nemít vlastně ani jedno dítě. Andrejku sice můžeme navštěvovat, nejsme na tom ale finančně dobře a bohužel si nemůžu dovolit jezdit každý den 20 kilometrů z Božíčan do Karlových Varů,“ dodává se slzami v očích.

Maminka Dana teď upíná svou pozornost na pondělí 16. února, kdy proběhne soud o Andrejku. „Není jisté, že mi ji vrátí. Moc bych si to ale přála,“ uzavírá.

krdasseneda ( 12. února 2015 12:06 )

Jen tak na okraj,proč píšeš pod nickem kacota?

kacota ( 12. února 2015 11:27 )

, https://www.youtube.com/watch?v=dJKbl3dKeSI agresivní hasič vyhrožuje

kacota ( 12. února 2015 09:39 )

Jdu si zaběhat

kacota ( 12. února 2015 09:38 )

------- oooo díky i přesto že se často hádáme taky tě mám rád

kacota ( 12. února 2015 09:32 )

. --- no tak zhruba před týdnem si tvrdila že odcházíš nevím zda si toho všimli ostatní,ale zcela zjevně šmíruješ na diskuzia čekáš na příhodnou chvíli,kdy se někdo do někoho naveze a už jsi tu,To byl i dnešní tvůj výstup že jen jsme se začali s evitou přesvědčovat už jsi byla na scéně že A co hodnotného si přinesla k meritu věci ??? Nic opět tu rozebíráš jaký jsem a co dělám a kdo mi tu přitakává. béééééééééééééééé

Zobrazit celou diskusi