Bruce Jenner, otčím Kim Kardashian, se stal účastníkem nehody čtyř vozů. Jedna žena incident nepřežila, dalších sedm lidí bylo zraněno. Olympionik byl spatřen, jak podstupuje test střízlivosti přímo na místě nehody.

Jeho cadillac escalade naboural do zadní části lexusu, ve kterém seděla žena, která havárii nepřežila. Její lexus tak byl natlačen pod kola terénního hummeru. Bruce Jenner zkoušku střízlivosti podstoupil ihned a na vyzvání. Ještě dlouho se pak zdržel na místě nehody.

Oběť ještě nebyla identifikována oficiálně, ale sousedé tvrdí, že šlo o Kim Howe (69), která byla sousedkou Kardashianových. Ostatní zranění, pět dětí a dva dospělí, byli hospitalizováni.

Vyšetřovatelé se snaží zjistit příčinu nehody, která není zjevná. Podívají se i na záznamy hovorů z mobilních telefonů všech řidičů. To by mělo určit, zda byl Jenner, nebo někdo jiný z řidičů, při jízdě „zaměstnán“ něčím jiným, například psaním zprávy.

Svědci nehody tvrdí, že po nárazu Jenner tlačil lexus do protisměru. Další zdroje oznámili, že Jenner nepřekročil povolenou rychlost. K úmrtí ženy mělo dojít až v momentě, kdy bylo její auto zasaženo hummerem.

Úředníci oddělení, které se nehodou zabývá, dodali, že všichni čtyři řidiči s nimi bez výhrad spolupracují.

Fotogalerie
9 fotografií