Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Otrávil mi víno, víc si nepamatuji, tvrdí Češka, kterou měl znásilnit Ital při couchsurfingu

Autor: simao - 
6. února 2015
18:38

Nutil je ochutnat domácí víno, pak už si nic moc nepamatují. Jen útržky. Mezi oběti italského policisty, který skončil ve vazbě kvůli údajnému znásilnění (či pokusu o něj) několika turistek, byly i Češky. Blesk.cz se podařilo získat vyjádření jedné z nich. K Italovi přijela trojice Češek kvůli tomu, že nabízel přespání zadarmo na gauči.

V Česku je kolem 10 tisíc registrovaných couchsurferů. Couchsurfing se přitom na internetu dál rozmáhá. Jde o internetovou službu bezplatného ubytování. A projekt, který byl spuštěn v roce 2004. Svůj gauč nabízel jako možnost bezplatného přenocování i italský policista Dino M. (36). Čelí však nyní obvinění, že své hosty omámil léky v pití a znásilňoval!

Udání na něj koncem roku 2014 podala nezletilá dívka z Austrálie. Mnoho případů však proběhlo patrně již předtím, jen je dívky neohlásily! Mezi údajnými oběťmi jsou i Češky. Na případ upozornilo České centrum pro investigativní žurnalistiku. Policista byl postaven mimo službu a skončil ve vězení. Soud s ním se teprve chystá.

Svědectví Češky: Sahal mi do rozkroku a chtěl mě líbat

Své návštěvnice, které k němu přijely přes couchsurfing, bral prý Dino s oblibou na jednu diskotéku v Padově. I trojice Češek tam s ním v září 2013 zamířila. Když společně přišli z diskotéky domů, „vybalil“ na ně podnapilý Ital svůj trik. „Chtěly jsme jít hned spát, on ale trval na tom, abychom ochutnaly doušek domácího vína. Cítily jsme se vůči němu zavázané, nevypily jsme však více než jednu sklenici. A pak jsme šly spát,“ popsala Češka, vystupující kvůli anonymitě pod jménem Irena, investigativním reportérům z Itálie (IRPI). Blesk.cz nyní přepis jejích slov získal.

Druhý den se dívky probudily až kolem poledne. Pořádně unavené. „Nemohla jsem chodit rovně, viděla jsem věci dvakrát. Sedla jsem si na pohovku. Vzpomínám si, jak Dino něco říkal, bylo to jako ve snu... Opět jsem na pohovce usínala,“ popisovala Češka stav totální únavy a zmatení. 

„Byl tam se mnou. Dotkl se mého rozkroku, snažil se mě políbit,“ tvrdí přitom Češka. „Byla jsem znechucená a řekla jsem mu to. Polovina mého těla však spadla z pohovky, Dino mě táhl zpět. Kamarádka Taťána vzpomíná, že byl Dino u ní v posteli, ale nemůže si vzpomenout, co se s ní dělo. Spaly jsme celý den a vstávaly jsme v sedm hodin večer. Cítily jsme se jako nemocné. Zvracely jsme, byly jsme zmatené. Nikdo z nás tří si nepamatoval, co se dělo poslední noc,“ prozradila Češka IRPI. 

Ital se prý tehdy bránil, že se dívky líbat chtěly, protože byly opilé. Policie však u něj doma údajně našla léky, které měl svým hostům přidávat do vína. Konkrétně šlo o 40 pilulek Tavoru, silného léku proti nespavosti z kategorie Benzodiazepinů, který v silné koncentraci může navodit stavy, které Češka popsala – od letargie po ztrátu paměti. Na Itala přitom podaly již tři jeho oběti žalobu ze sexuálního zneužití. Mezi oběťmi mají být mj. dívky z Německa, Polska, Portugalska, USA a Kanady.

Víte o tomto případu italského „znásilňovače“ více? Máte podobné zkušenosti z couchsurfingu? Piště na tip@blesk.cz!

tgbb. ( 7. února 2015 08:27 )

Zn.Pohlavní choroby nejsou překážkou, můžeme si je vyměnit.

univerzalnizena ( 7. února 2015 08:01 )

a cim asi ty vrahu

univerzalnizena ( 7. února 2015 08:00 )

vrahrychtar ( 7. února 2015 05:01 )

klackem?

borjar ( 7. února 2015 01:40 )

 Nejsem Ital, nemám uspávací tablety . Rád poskytnu pelíšek mlade, pritulne dámě , bezplatně .

Zobrazit celou diskusi