Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Putin je autista: Pentagon vyzradil letité tajemství!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK - 
5. února 2015
23:49

Ruský prezident Vladimir Putin byl možná postižen takzvaným Aspergerovým syndromem, což je forma autismu, která jej nutí uchovávat si "maximální kontrolu" nad překonáváním krizových situací. To se pak odráží na jeho chování a rozhodování. Tvrdí to zpráva, kterou už v roce 2008 vypracoval Pentagon, ale která se až teď dostala na veřejnost. Zpráva zároveň připouští, že hypotézu o Putinově postižení nelze potvrdit bez tomografického vyšetření mozku ruského prezidenta. 

Armádní experti na základě Putinových výrazů, mimiky a řeči těla dospěli k závěru, že vývoj Putinova nervového systému mohl být v dětství narušen. Působí tak dojmem jisté fyzické nevyváženosti, jakož se i cítí nesvůj ve vztazích s jinými lidmi. 

"Tyto vážné problémy v chování neurologové označili za Aspergerův syndrom, což je forma autismu, která postihuje veškeré Putinovo rozhodování," tvrdí autorka zprávy Brenda Connorsová z vojenské školy námořní pěchoty. 

Význam zprávy, kterou zveřejnil americký deník USA Today, však Pentagon bagatelizuje. Tvrdí, že dokument se nikdy nedostal na stůl ministra obrany ani jiných vysoce postavených činitelů. 

Nicméně podle zprávy může být Putinův upřený pohled známkou neurologické vady a neschopnosti čelit vnějším podnětům. Ruský vůdce rovněž vykazuje jistou "přecitlivělost", "silnou závislost na boji", "chladné reakce" nebo působí "vystrašeným dojmem", namísto adekvátnějšího sociálního chování. 

Aspergerův syndrom patří podle internetové encyklopedie Wikipedia mezi poruchy autistického spektra. Vyznačuje se především potížemi v komunikaci a sociálním chování, které jsou v rozporu s celkově dobrým intelektem (u některých jedinců může být i velmi nadprůměrný) a řečovými schopnostmi (pasivní slovní zásoba bývá bohatá, vývoj řeči není opožděn). Jedná se o celoživotní handicap. 

Putinovo zdraví se v minulosti dostalo na přetřes už víckrát. Naposledy loni v říjnu mluvčí Kremlu dementoval spekulace amerického bulváru o údajné rakovině míchy ruského prezidenta a ujistil, že šiřitelé spekulací se nedočkají. "Ať jim jazyk upadne," poznamenal Dmitrij Peskov na adresu listu New York Post, který dal Putinovi tři roky života. 

geza ( 23. března 2015 08:45 )

Jo Pentagon přijde na všechno ,Putin je autista a žere malý děti .

ingmarie ( 6. února 2015 11:31 )

 Autismus tam určitě je! Nejvíc má Putin poškozenou levou mozkovou hemisféru , zřejmě následek úderů ( bití ) v dětství . Sám Putin řekl , že otec byl velmi tvrdý( rozuměj : opilec ho mlátil jako žito)ve škole ho šikanovali. Proto začal dělat bojové sporty! Zakomplexovaný psychotik se sklony ke krutosti. Manželku v NDR taky mlátil tak, že si na něj dokonce troufla stěžovat.

cantres ( 6. února 2015 11:17 )

sportovní sázky, kvalitní informace : http://caveso.webnode.cz/

zdenios ( 6. února 2015 11:12 )

Nejsme tak blízko, aby tehdy v roce 1989 zabral Karlovy Vary a bojoval o NDR stejně jako o "ukrajinský val před krutým antikultismem" !!! Ale bylo to zřejmě způsobeno i díky špatné pětileté strategii. Třeba měli plánovat dvouletky. Ale je vidět, co jsou opravdu zač. Ale když nebude EU požadovat za zabrané Ukrajiny miliardy rublů, tak se není čemu divit, že Puti**vci čumí jako čerti.

zdenios ( 6. února 2015 10:43 )

A kdo by neměl mít kontrolu nad vším, co se děje? Stejně si myslím, že jeho zrak je upřen na Rusko, kterému velí. Ob**a se klidně může smát na pohřbech a můžeme se domnívat, že v dětství neměl možnost se vyblbnout s kamarády. Rusko a podobné mocnosti jsou zvyklé na kult osobnosti a jako takový musí vystupovat i jako mluvčí, razantně a sebejistě. Přeci jen jsou to herci nebo hráči "polkru" a každá vteřina se počítá.

Zobrazit celou diskusi