Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Otřesný osud dětí unesených teroristy: Živé bomby i sexuální otroci!

Autor: dce - 
6. února 2015
05:40

Irácké děti, které unesou teroristé z Islámského státu, zažívají doslova peklo na zemi. Je jedno, kolik jim je let, islamisté je zneužívají jen k těm nejhorším věcem. Z malých dětí se stávají sexuální otroci i chodící bomby.

Rada Spojených národů odhalila šílené praktiky, které podstupují zajaté děti v táborech Islámského státu. Malé děti zde teroristé i unáší z jejich rodin. Jejich osud je nejistý - mnoho z nich ale skončí tím nejhorším způsobem!

Teroristé děti často prodávají jako sexuální otroky. Často je používají i jako sebevražedné útočníky s bombou (smutné je, že ti bývají často mentálně postižení a nechápou, co se s nimi vlastně děje) nebo dokonce živé štíty. Ty šťastnější z nich bomby jenom vyrábí nebo slouží jako informátoři – všem je ale pod 18 let!

Malé děti z křesťanských, ale i sunnitských rodin často trpí v otřesných podmínkách a ne zřídka je jejich věznitelé brutálně mučí. Pro zábavu teroristů děti umírají na křížích nebo popravou useknutím hlavy. 

První záznamy o podobných praktikách přitom pochází již z roku 1998. Právě ze zpráv z tohoto roku pochází informace o masových popravách i dětech zakopaných zaživa. Jiné prostě jenom nechali umřít hlady nebo žízní.

6010 ( 3. dubna 2015 12:37 )

Jsou to bezcitné a zvrhlé hyeny.To s vírou nemá nic společného.

papik ( 6. února 2015 09:56 )

Protože všichni zde zřejmě chtějí slyšet, že používání dětí jako sexuálních otroků a jako sebevražedných atentátníků je zapsáno v Koráno a je neoddělitelnou součástí islámské víry, kterou provádí nejen Islámský stát, ale všechny islám vyznávající země, že?

labirintoa ( 6. února 2015 07:03 )

Tak a teď ještě nějakého človíčka se slunkem v lebce, aby nám vysvětlil, že s islámem to nemá co dělat, že to jsou ti zlí muslimové A my si pak pustíme Hyde park s Abbásem, tj. tedy asi s tím hodným muslimem, když ho ještě nevyhostili... abychom zjistili, že nám TOHLE TADY propaguje na VEŘEJNOPRÁVNÍ televize BEZTRESTNĚ.

jerry ( 6. února 2015 07:02 )

Už tam na chodící bomby školí i děti Hanči a Tonči?

pepen ( 6. února 2015 06:02 )

To nejsou lidi!!!!Tak se může chovat jen neandrtálec bezcitnej!!!!

Zobrazit celou diskusi