Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Roky týral svou přítelkyni: Vše ve jménu Satana!

Autor: sč - 
5. února 2015
18:03

Sebastien Ch. (34), který měl ve jménu Satana čtyři roky týrat svoji přítelkyni (20), u soudu nechal nahlédnout do svého nitra.

Společně s přítelkyní si vytvářeli fantazijní svět. „Chtěla, abych jí říkal princezno, ona mně králi. Oslovovali jsme se i tatínku a dcerunko. Nakonec chtěla být Carrie,“ řekl. Podle jeho slov se tak dívka před svatbou měla i přejmenovat. I jejich malá dcera měla mít nové jméno – Lilien.

Ve vazbě obžalovaný napsal řadu dopisů v angličtině a poslal je do světa důležitým organizacím včetně FBI s tím, že svět se řítí do zkázy, nastane krach a pak přijde nový vládce. „Spojí náboženství a bude mír, jednotná měna,“ líčil. Zcela odmítl tvrzení znalců, že je duševně nemocný. Soud proto nařídil ještě vypracování dodatku ohledně jeho příčetnosti v době vytýkaného jednání.

Mladík točil film s názvem Mickey & Carrie o lepším světě bez alkoholu a cigaret. Scénář v letech 2003–2004 přepsal v angličtině do knihy a poslal ji i prezidentu Obamovi. „Byla o vztahu sestry a bratra – dospělého muže a mladé dívky. Na tu dívku má přítelkyně žárlila,“ uvedl.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi