Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílenec si nechal useknout nos: Aby vypadal jako nácek z Kapitána Ameriky!

Autor: shp - 
5. února 2015
22:31

Jeho idolem je Rudá Lebka, nacistický padouch z komiksu o Kapitánu Amerikovi. Kvůli tomu, aby vypadal jako on, si nechal Venezuelan Henry Damon (37) na hlavu voperovat několik implantátů, a dokonce si dobrovolně nechal odstranit nos. Jde o maximální míru fanouškovství, nebo nepromyšlenou šílenost?

Tělesné modifikace jsou různé. Někdo si do ucha strčí roztahovák, aby po něm do něj mohl vrazit masivní tunely. Někomu se zase líbí piercingy nebo tetování.

Henry Damon však zašel do extrému. Jeho posedlost nacistickým padouchem Rudou Lebkou ho přivedla až k takovým tělesným modifikacím, ze kterých se normálním lidem zvedá žaludek.

Na čele má několik implantátů, a dokonce si nechal potetovat bulvy, aby vypadal pořádně démonicky. A to je Henry šťastně ženatý otec, dámy a pánové.

Než ale podstoupil odstranění nosu, musel k psychiatrovi, aby lékař potvrdil, že je Venezuelan psychicky zdravý. „Henry alias Rudá Lebka je fyzicky a intelektuálně zdravá osoba,“ prohlásil modifikátor Gonzalez, který mu nos odstranil.

„Je to správný syn, manžel a otec, který má prostě extrémní zálibu v tělesných modifikacích,“ dodal Gonzalez. Po bolestivém odstranění nosu si Henry nechal ještě rudě potetovat obličej, aby bylo dílo, pro někoho zkázy, dokonáno.

Rudá Lebka je nacistický padouch, vůdce technologicky vyspělé divize Hydra, která jde po krku spojencům i agentům ze speciální jednotky S.H.I.E.L.D., kteří bojují po boku superhrdinů od Marvelu.

Poprvé se objevil v komiksu v roce 1947 jako hlavní protivník Kapitána Ameriky. Ve filmové verzi z roku 2011 hrál Rudou Lebku Hugo Weawing alias agent Smith z trilogie Matrix.

barracuda.sro ( 5. února 2015 23:08 )

Čů.rák vedle čůůůráka tady toto je na zvracení.A teď mudruj ševče.

sars ( 5. února 2015 22:58 )

 Tomu říkám ,, fascinace bijákem " čest Tvé práci, ale abys nepřehnal.

tgbb. ( 5. února 2015 22:36 )

Bože, to je vůl, to je vůl...

Zobrazit celou diskusi