Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Opilý řidič vlétl do zastávky MHD v Děčíně: 1 mrtvý a 4 zranění!

Autor: simao, uá - 
4. února 2015
20:38

Ve středu v podvečer došlo v severočeském Děčíně k tragické nehodě. Osobní auto tam vlétlo do zastávky MHD, podle informací Blesku utrpělo několik lidí zranění. Čekající muž jim podlehl přímo na místě, další zraněné pak záchranáři převezli do nemocnice. Řidič před jízdou pil!

K tragické nehodě došlo v Děčíně na křižovatce ulic Vojanova a Teplická. Příčiny nehody vyšetřuje policie. Řidič osobního vozu Volkswagen Golf Variant byl opilý, zjistil Blesk.cz. Potvrdila to i policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. "Podrobil se orientační dechové zkoušce, která byla pozitivní. Ukázala 1,2 promile alkoholu," uvedla Hyšplerová.

Auto najelo do zastávky MHD v době, kdy tam čekali lidé. Hyšplerová Blesk.cz potvrdila, že jeden člověk zemřel. Šlo patrně o muže, který na místě podlehl svým zraněním. Záchranáři se ho snažili resuscitovat, bohužel marně. Ostatní zranění byli odvezeni záchrankou. "Tři zranění byla klasifikována jako lehká, jedno jako středně těžké. Všichni byli převezeni do nemocnice v Děčíně," řekl ČTK mluvčí zdravotnické záchranné služby Petr Bureš.

Policisté silnici v obou směrech uzavřeli. "Hrůza, ale na Teplické jsem denně svědkem, jak tu mnoho řidičů nedodržuje povolenou rychlost, předjíždí i kamiony do kopce směr Bynov od Kovočasu. Někteří jezdí jako h*vada, bohužel. Myslím, že Teplická je nejčastějším místem nehod, je tu problém i přejít silnici po přechodu, protože vás nikdo nepustí a buď riskujete, anebo budete čekat, až se uvolní silnice... Smutné," napsala na Facebook k tragické nehodě v Děčíně paní Jiřina S.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

porosenko ( 5. února 2015 18:26 )

Co se taky kurva sere letec na zastávku autobusu?Ted už může lítat akorát s andělama.

abcd.adcb ( 5. února 2015 05:57 )

To nedá

abcd.adcb ( 5. února 2015 05:57 )

Leť třeba do pérdele a užij si to tam.

abcd.adcb ( 5. února 2015 05:56 )

Vždyť je to nějaká zapšklá onuce, ber ji s rezervou.

abcd.adcb ( 5. února 2015 05:55 )

USA a debilismus - přirozenost léta známá!

Zobrazit celou diskusi