Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž, který házel polena na D1, není žádný svatoušek! Jeho rodiny se bojí celá vesnice!

Autor: rys - 
5. února 2015
05:00

Synek z bohaté podnikatelské rodiny. To je útočník z D1 Daniel S. (32) z Olšovce na Hranicku, který minulý čtvrtek házením masivních polen z mostu na dálnici přímo ohrozil na životě 28 řidičů, jedoucích směrem na Ostravu. Všichni o něm mluví jen v dobrém, ale asi v tom bude háček!

V Olšovci Danielovu rodinu zná každý. Jsou velmi ambiciózní – svědčí o tom skutečnost, že stejně jako otec, tak Dan i starší bratr Lukáš (35) jsou vysokoškolsky vzdělanými strojaři. Rodina vlastní místní strojírny a podle místních také rozsáhlé polnosti a lesy. Zatímco však starší bratr Lukáš figuruje v otcových podnicích jako společník či jednatel, Daniel je maximálně pouhým zaměstnancem.

„To je ale Matěj ten Danek. To snad nemůže být pravda. Muselo mu asi hrábnout, jinak si to nedovedu vysvětlit. Rozhodně bych to do něj neřekl a nechápu, jaký mohl mít důvod. Podle mě žádný neměl,“ řekl soused František Staněk (63) a dodal: „Pro rodinu je to hrozná tragédie. Máma ho má strašně ráda a táta se v synech hrozně viděl. Tohle je pro něj rána pod pás.“

Jenže všechno asi nebude tak růžové! „On proti nim v obci nikdo nic špatného neřekne. Všichni se jich bojí, protože pro ně skoro všichni dělají. Ale dobří lidé to nejsou. Zaměstnanci pohrdají,“ řekla místní žena, která si nepřála být jmenována. Další při vyslovení rodinného jména raději přidávali do kroku.

Co je zač, potom předvedl podnikatel a místní zastupitel Pavel S. sám. „Padej šmejde, nebo se neznám,“ osopil se v teatrálně bojovém postoji na redaktora Blesku, který se slušně ohlásil přes sekretářku a chtěl požádat o krátký rozhovor. Agresivní způsob řešení problému je této rodině evidentně vlastní.

kuniksicht ( 6. února 2015 05:10 )

 precetl jsem si jeho clanek. je me ho lito. on je zamindrakovanej. kdo vi, jak se k nemu chovali rodice......v podstate nic nedokazal. nema rodinu, nema potomky, pravdepodobne nema ani zadnou holku a proto mu to tlaci na mozek, ktery vyplodil, zplodil to, ceho jsme svedky. takto na sebe chtel upozornit, takhle se realizoval a jak skonci se uvidi. zda to uhraje s tatickem na nepricetnost a dostane papiry na hlavu a nebo pujde brucet v teplakach.

eremita ( 5. února 2015 23:29 )

Ten pán je důkazem, že vzdělání, věk, bohatství, ani matčina láska nejsou zárukou inteligence. Nebo naopak?

disk ( 5. února 2015 21:27 )

ehm, zkuste si přečíst diskusní příspěvek člověka, který se podepsal před pár lety jeho jménem a udělejte si názor sami: http://podvodnefirmy.cz/a-bude-hur/

disk ( 5. února 2015 21:26 )

ehm, zkuste si přečíst diskusní příspěvek člověka, který se podepsal před pár lety jeho jménem a udělejte si názor sami: http://podvodnefirmy.cz/a-bude-hur/

namoroman ( 5. února 2015 16:18 )

To co má , bohatě stačí !

Zobrazit celou diskusi