Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Podivné okolnosti v případu odebraných dětí: Svědkyně a logopedka se znaly!

Autor: ljš, Zbyněk Schnapka - 
4. února 2015
05:00

Promluvila po 24 letech! Do případu Vlastimila Kličky, který byl nařčen ze zneužívání své pětileté dcery, zasáhla podivná náhoda. Nová svědkyně, kterou měl v minulosti také zneužívat, se po dlouhém mlčení, kdy vše tajila, svěřila stejné speciální pedagožce, která na nový případ upozornila.

Lucie (32) z malé obce na Klatovsku je nevlastní neteří Vlastimila Kličky. V neděli proti němu v pořadu Střepiny vystoupila s ostrým nařčením. Uvedla, že ji jako malou několik let znásilňoval.

To žena potvrdila i v rozhovoru pro Blesk a netajila se tím, že se s logopedkou, která případ odhalila, zná. Chodí k ní totiž se svými dětmi, které mají stejně jako ona sama problémy s řečí.

Přestože podle svých slov o svém problému nikdy nikomu neřekla, podobně jako malá Lucinka se i ona otevřela právě ženě, která možné zneužívání holčičky odhalila. „Chodíme se synem k paní Bezděkové, speciální pedagožce. Ale dcerka začala mít s mluvením také problémy. Říkala jsem, že to má po mně a svěřila jsem se, co se mi v dětství stalo. Řekla jsem i Kličkovo jméno," řekla Belsku.

Video Zneužívaná neteř: Znásilnil mě i bratranec mé matky! - Tomáš Polák, Petr Soukup
Video se připravuje ...


Podrobně také popsala reakci logopedky, když jméno otce, na nějž již zřejmě měla podezření, vyslovila. „Paní Bezděková přestala mluvit. Asi jí to došlo. Já věděla, že Klička má dvě malé dcery. Řekla jsem si, že když to udělal mně, dělá jim to taky,“ vysvětlila paní Lucie.

O jejím obvinění se pak dozvěděla i policie. „Byli za mnou v práci. V pátek, týden před jeho smrtí,“ dodala.

Celý rozhovor s novou svědkyní v případu údajného zneužívání dětí v Nýrsku, čtěte ve středečním tištěném Blesku.

.abcd.abcd. ( 5. února 2015 18:02 )

Joooo jistě ulev si ty dementko debilní. Jistě, kdypak jsi byla u nás naposledy? Po válce co? Ty frndo, jsi už jediná co mluví o východu, pí.čo.

.abcd.abcd. ( 5. února 2015 18:01 )

Starej se o to co se děje v Americe, když tady něco píší, ani nevylezeš, tak drž hubu ty závistivá sfině. Co porád za náma lozíš. Ty jseš tak odporná, béééééééééééééééééééééééééééééééééééééé.

.abcd.abcd. ( 5. února 2015 17:59 )

Pgga ty stará 3,14čo, drž hubu. My tady tu tvoji Ameriku nechceme a starej se co se děje u vás, to je hrůza. Samej úchyl.

dingous ( 5. února 2015 08:37 )

v USA je asi normální,,,, Manželé opustili v metropoli Washingtonu svoje děti v době, kdy teplota vzduchu klesla na bod mrazu, aby se mohli zúčastnit degustace vín v místní nóbl restauraci. Z vozidla batolata osvobodili až policisté, které přivolal náhodný svědek. Otec, jímž je 41letý počítačový inženýr francouzského původu, policii řekl, že nechal v autě zapnutý mobilní telefon, který byl propojený s manželčiným přístrojem a sloužil jako elektronická chůvička. Obě děti nechal připoutané na svých sedačkách a auto zamkl. pggino, klídek

automoto ( 5. února 2015 02:50 )

tady mnohym v diskuzi vsem svihlo

Zobrazit celou diskusi