Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívka konvertovala k islámu: Ubodala svého muslimského přítele, hádali se o délku šatů!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: shp - 
3. února 2015
22:01

Britka Sarah Willis (19) na škole konvertovala k islámu a později si našla i přítele, který byl zapřisáhlý muslim. Jenže později mu začalo vadit, že nosí příliš krátké šaty a upnuté oblečení. Pohádali se kvůli tomu a dívka ho bodla tak, že zemřel.

Ze začátku to vypadalo na velkou lásku, jenže Bilal Saddique (†29) příliš žárlil. Podle Sarah ji neustále kontroloval, sledoval, co dělá, obviňoval ji z nevěry a neustále ji zesměšňoval. Dělo se tak po většinu času jejich tříletého vztahu.

Během osudné noci, kdy se oba začali opět hádat ve svém domově v anglickém Blackburnu, ji měl nazvat k**vou a d**kou, zaznělo u soudu, který smrt muslima vyšetřuje.

Když si Sarah začala balit své věci, včetně nožů, chytil ji přítel a snažil se jí v tom zabránit. Poté na ni podle Britky vykřikl: „Tak mě bodni, když mě nenávidíš. Pojď a bodni mě, k**va!“

Poté ji podle výpovědi chytil za ruku, ona se vysmýkla a bodla ho do stehna. Rána zasáhla přímo tepnu, muž pak v nemocnici vykrvácel. Sarah se odmítla doznat k zabití, soud s ní stále pokračuje.

salto ( 4. února 2015 08:24 )

Tak říkajíc - dvě mouchy (v tomto případě dva muslimové) jednou ranou

japos22 ( 3. února 2015 22:55 )

zdenios ( 3. února 2015 22:22 )

Věřím hlavně tomu, že existuje "zlý vesmír, ve kterém se nedá jen tak žít" A pak tomu, že existuje "možnost žít" ! Otázkou je, zda je ta naše možnost "dobrá" ? Když na toho, kdo tu možnost vymyslel, zdejší zločinci střílí a ničí jeho dílo. A asi díky tomu, že se (autor možnosti žít) ještě neukázal a nedokázal, že existuje !!!

tymitaky ( 3. února 2015 22:03 )

No, pak, že to nejde.

Zobrazit celou diskusi