Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

U Evropského parlamentu zadrželi Slováka: V autě měl motorovou pilu!

Autor: ČTK - 
2. února 2015
18:06

Poblíž Evropského parlamentu v Bruselu zadrželi policisté Slováka v maskáčích, který se domáhal setkání s jeho předsedou Martinem Schulzem. Celou budovu pak nechali raději evakuovat.

Muž v maskovací uniformě totiž poblíž parlamentu zaparkoval i své auto. To nechali pro jistotu prohledat pyrotechnici speciálním dálkově ovládaným robotem. Ten však ve voze žádné výbušniny nenašel.

Po dvou hodinách se tak europoslanci mohli vrátit do budovy. V autě však policie našla později střelnou zbraň, a dokonce motorovou pilu!

"Byl zatčen a předveden k výslechu," citovala Belga úřad státního zástupce. "V žádné chvíli se nechoval agresivně. Našly se u něho klíče od auta. Jeho výroky nebyly dost jasné, proto byl prostor z preventivních důvodů uzavřen. Několik budov bylo evakuováno a doprava byla odkloněna," dodaly úřady. Policejní pyrotechnici ale žádnou bombu nenašli a poplach byl odvolán.

Policie je v zemích Beneluxu v pozoru po teroristických útocích na satirický týdeník Charlie Hebdo a židovské lahůdkářství. S nimi však Slovákův výstup nemá nic společného.

gabreta ( 2. února 2015 21:19 )

Nejspíš je to neúspěšný kandidát, Slovák "Freddy Krueger"!!!

kiwi65 ( 2. února 2015 19:16 )

 Že by Košický masakr motorovou pilou????

moiaza ( 2. února 2015 19:16 )

Slovák měl v autě motorovou pilu. No to je více než podezřelé. Kde na tu pilu vzal peníze? To si Slováci žijí v EU opravdu tak nad poměry? Dobře udělali soudruzi v Evrpském parlamentu.

andorea ( 2. února 2015 18:36 )

Přiznávám, neviděla!

naidka ( 2. února 2015 18:31 )

Andorea, asi jsi neviděla film Texaský masakr motorovou pilou.

Zobrazit celou diskusi