Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vážné obvinění otce Lucinky: Zneužíval mě od 5 let! Do případu se vložila nevlastní neteř

Autor: wer, simao - 
1. února 2015
23:35

Byla Lucinka (5) z Nýrska svým tátou opravdu zneužívána? TV Nova zveřejnila rozhovor s údajnou nevlastní neteří pana Vlastimila (†46), který poté, co upadl do podezření z pedofilie, spáchal sebevraždu. Nová svědkyně v případu vznesla závažné obvinění: Zneužíval mě od mých pěti let!

Lucinka nakreslila u speciální pedagožky tátu jako prasátko s dlouhým ocáskem a řekla, že jí tatínek sahá mezi nožičky. U psycholožky prý tvrdila, že se s ní tatínek koupe ve vaně. Odbornice usoudily, že je dítě zneužíváno a obrátily se na policii. Lucinku rodičům odebrali, pan Vlastimil to neunesl a oběsil se...

Případ je to zapeklitý. Na policii totiž ještě před Vlastimilovou sebevraždou vypovídala údajně i žena, která pana Vlastimila znala. Domažlická policejní mluvčí Dagmar Brožová potvrdila, že určité svědectví mají. Příliš konkrétní ale nebyla. „Mohu vám to potvrdit, ale blíže se vyjadřovat nebudu, protože je to na samém počátku,“ řekla Brožová TV Nova.

Právě televize poté přinesla v pořadu Střepiny svědectví ženy, která stála zády ke kameře a tvrdila, že měli s panem Vlastimilem jedno „tajemství“. Ovšem pořádně temné. Prý ji zneužíval!

„Když mi bylo pět let, trvalo to tři roky, pan Vlastimil mě zneužíval. Nejvíc mě osahával, to jsem mu musela sahat na penis, a potom chtěl víc, ale potom to nešlo, tak jsme si hráli jenom s tím jeho penisem. Já ho musela honit a hrát si mezi nohama. Takový tři roky to trvalo. Až se s ním teta rozvedla,“ tvrdila žena ve Střepinách. 

Její teta je prý bývalou manželkou pana Vlastimila. „Já jsem to nikomu neřekla, až teď. Aby neubližoval těm malým holčičkám. Já nevím, jestli to udělal, nebo neudělal, ale mně to dělal,“ dodala svědkyně. Maminka malé Lucinky však tátu hájí. „Podle mě je to blbost, nevěřím tomu,“ reagovala na tohle závažné nařčení.

Video Táta, nebo pedofil? Promluvil uznávaný odborník! - Tomáš Polák, Petr Soukup
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kelyska ( 3. února 2015 00:11 )

lepabrena ty seš pit-čaaaaa není sama kerá má děti a musí makat !!!!! v týhle skur.vený době musí hodně ženskejch s děckama makat!!! kde žiješ ty vemeno

minehava ( 2. února 2015 21:56 )

Prý se styděla. Což bych pochopila. Co nepochopím, že bývalý nevl. strýc ji tři roky zneužíval zrovna v době, kdy byl dva roky na vojně. Psáno na fb M. J.

thomikb ( 2. února 2015 21:09 )

Trochu tomu nerozumím. Ona vypověděla, že ji obtěžoval tři roky a to to nikdy mámě, či někomu neřekla? I když už chodila do druhé třídy? Ani následně po tom rozvodu? Ani v patnácti, když si toto plně uvědomovala? Ale až teď...

pozorovatel2013 ( 2. února 2015 19:07 )

a jinak nevlastní neteř není důvěryhodná osoba, je známá jako notorická lhářka. Tak si myslím že jste šlápli vedle co?

pozorovatel2013 ( 2. února 2015 19:06 )

ať žijou štekny z Boleslavy a nejen štěkny!!!!!

Zobrazit celou diskusi