Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Gauner obral stařenku o 600 tisíc: V restauracích mával balíčky peněz!

Autor: tho - 
1. února 2015
21:30

Chodil do luxusních restaurací, utrácel tisícovky, na obsluhu mával balíčkem pětitisícovek… Tak si užíval vychytralý »gentleman« a zlodějíček v jedné osobě, který okradl seniorku o životní úspory!

Vše začalo loni v prosinci, kdy muž (37) nabídl ženě (81) v Praze odvoz domů. Ve chvíli, kdy žena vystupovala z vozu, rychle odjel i s její taškou s nákupem. V tu chvíli ještě netušil, že seniorka byla i v bance, kde si vybrala rovných 600 tisíc – své životní úspory.

Když zjistil, co získal, začal si užívat. „V celé řadě luxusních restaurací, které navštěvoval, dával poměrně okázale na odiv svou solventnost. Nebylo výjimkou, že na personál a hosty restaurací při nezřízeném hodokvase mával balíčky pětitisícových bankovek,“ popsal policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Klec sklapla při jeho pobytu v nejdražším hotelu Špindlerova Mlýna, kam vyrazil pařit. Lidem byl podezřelý, tak zavolali policii. Ta u něj našla něco málo přes 300 tisíc, zbytek peněz stihl propít a projíst.

Video Gaunera, který okradl stařenku, přiváží policie na služebnu - Blesk - David Malík
Video se připravuje ...

6010 ( 2. února 2015 10:22 )

Jen mne u tohoto případu trochu udivuje, jak si stařenka 81 letá jen tak dojde pro 6OO tis.Kč, na co je měla? A pak si s nimi jen tak sedne v parku.Prapodivné jednání.O tom zloději si myslím, že jí při tom výběru sledoval a pak si jen počkal, až si babka odpočine a nabídl jí ten odvoz.Měl to vše již dopředu zmapované.To je můj názor na věc.

tigrusenka ( 2. února 2015 06:42 )

Stačí napsat jednou, i tak to stojí za howno. Je jasné, že ty můžeš vybrat prd, páč jeden velký prd máš.

vladimir1950 ( 2. února 2015 00:01 )

To bylave stáří majetná.. A úměrně k tomu hloupá.. Nicméně toho hošíka bych pověsil za ko.le do průvanu..

forleni ( 1. února 2015 23:45 )

Je to pí.a, nechápu na co vybírala tolik v hotovosti. Dobře jí tak.

forleni ( 1. února 2015 23:45 )

Je to ***, nechápu na co vybírala tolik v hotovosti. Dobře jí tak.

Zobrazit celou diskusi