Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

19letý mladík bezohledně předjížděl, auto vystřelil ze silnice a ujel. Zachytila ho kamera

Auto po šílené nehodě poskakovalo po silnici jako hopík
Auto po šílené nehodě poskakovalo po silnici jako hopík  (Autor: YouTube)
Autor: dce - 
30. ledna 2015
14:59

Neskutečnou nehodu způsobil řidič na Plzeňsku. Absolutně nepochopitelně předjížděl, když proti němu jelo několik aut! Kvůli jeho bezohledné jízdě vyletělo auto ze silnice, udělalo několik přemetů a skončilo na boku. Policie už ví, kdo auto řídil...

Asi spěchal domů z práce. Bylo asi půl třetí 26. ledna, když řidič Octavie Combi u obce Horní Lukavice začal předjíždět už tak rychle jedoucí vůz, který měl na své palubní desce umístěnou a zapnutou kameru. Přitom jako by přehlédl protijedoucí Berlingo a donutil tak oba řidiče na úzké silnici k šílenému slalomu.

Video Řidič svým nezodpovědným předjížděním způsobil nehodu auta jedoucího v protisměru, které doslova vylétlo z vozovky. Od nehody „hrdina“ ujel... - youtube.com
Video se připravuje ...

Jenže řidič Berlinga strhnul volant takovým způsobem, že vyjel mimo vozovku a zajel do příkopu. Při rychlosti, kterou jel, v něm ovšem nezastavil. Auto udělalo několik otoček a nakonec skončilo na boku ve vozovce. Z Berlinga navíc při nehodě vylétl kýbl s nářadím, který poškodil další vůz.

Řidič z Octavie ovšem od místa nehody ujel. Nikdo sice nebyl zraněn, přesto po nebezpečném řidiči policie vyhlásila pátrání. Díky pomoci svědků byl muž dopaden. Podle informací webu Krimi Plzeň se jedná o teprve 19letého mladíka z nedaleké obce.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

karmavana ( 31. ledna 2015 00:20 )

Odebrat ŘP na doživotí

drza.drbna ( 30. ledna 2015 23:55 )

zmr.d, odebrat řidičák na 10 let a pak znovu zkoušky, kur.fy co si nevážej života, měl chcípnout.

nyctereutes ( 30. ledna 2015 22:38 )

Nesmysl... Je jich dost a čím dál víc...

mak ( 30. ledna 2015 20:22 )

Bylo by super, kdyby nějaký vlivný měl ten z Berlinga

pokrr ( 30. ledna 2015 19:53 )

to moiaza a ty nevíš, že musíš dodržovat bezpečný rozestup? Při rychlosti 35 km/h je to cca 10 m a při rychlosti 60 km zhruba 17 metrů. Jak není místo na zařazení? A pokud jezdíš kamionem, pak řidič má tuto povinnost dokonce ze zákona, dle §19, cituji: "musí mimo obec zachovávat za vozidlem jedoucím před ním takovou vzdálenost, aby se předjíždějící vozidlo mohlo před něj bezpečně zařadit". Pokud toto neznáš a lepíš se ostatním na zadek jako ***, pak je to jedině a jenom tvoje chyba!!

Zobrazit celou diskusi