Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kvůli "oslíkovi s prasetem" se jí oběsil táta! Lucinka namalovala nový obrázek! Co znamená?

Autor: ljš - 
29. ledna 2015
16:09

Prasátko, kobylka, ovečka a koza, tak namalovala pětiletá Lucinka, kterou podle klatovské "falešné" logopedky zneužíval její otec, svou rodinu. Mamince teď nakreslila obrázek podobný tomu, který všechno rozpoutal...

Maminku Lucinky rozčílila slova specialistky Dominiky B., která v televizi popřela, že by za ní holčičku přivedli kvůli vadě řeči. Podle logopedky mělo děvčátko problém s komunikací s dospělými, čímž také odůvodňuje rozhovor, jaký s ní nad obrázkem vedla. "Nejsem logopedka, nabízím jen podpůrné logopedické služby a to si jsem jistá, že mohu. Jsem speciální pedagožka," řekla.

"A proč jsme tedy měli cvičit vibrace rtů frrrr, vrrr, crrrr. Tak kvůli čemu jsem tam chodila? Mám napsané i od doktorky, že má Lucka chodit na logopedii. A že ostatní neměli místo," zlobí se maminka na svém facebookovém profilu, kde jí lidé vyjadřují podporu.

Tam také zveřejnila nový obrázek podobný tomu, který Lucinka v ordinaci Dominiky B. namalovala. Svoji rodinu měla za úkol proměnit ve zvířátka. Do pravé části papíru namalovala sebe jako koně, za sebe tátu jako prasátko, za něj maminku jako kozu a nad ni svou sestru Karolínku jako ovečku.

"Lucinka namalovala podobný obrázek jako u logopedky," napsala k fotce maminka a vysvětlila: "Táta prasátko, Lucka kůň , já koza a Karolínka ovečka - prostě zvířátka ze statku." "Lucinka namalovala podobný obrázek jako u logopedky," napsala k fotce maminka a vysvětlila: "Táta prasátko, Lucka kůň , já koza a Karolínka ovečka - prostě zvířátka ze statku." | Facebook.com

K textu pak přidala vysvětlení, proč Lucinka vybrala pro tátu podobu prasete. "Občas jsme jezdili na Špičák, kde je minizoo. Tam jsou dva divočáci jménem Mařenka a Jeníček, my jim vždy přinesli jablko. Také já jsem v dětství trávila prázdniny v Heřmanově Huti u tety, která měla tři prasátka, a chodili jsme je krmit a drbat za uchem. To jsem také svým dcerkám vyprávěla. Prase je tedy pro Lucku zvíře jako každé jiné, které patří na český statek. Prý u D. B. nemalovala osla, ale koně," napsala k tomu maminka.

Video Táta nebo pedofil? Promluvil uznávaný odborník! - Tomáš Polák, Petr Soukup
Video se připravuje ...

mr-petr ( 31. ledna 2015 11:19 )

ve fabrice na směny .. stejně jako matka ...

mr-petr ( 31. ledna 2015 11:17 )

konečně někdo, kdo ví trošku víc než ti teoretikové tady

mr-petr ( 31. ledna 2015 11:07 )

ty ji znáš ???

mr-petr ( 31. ledna 2015 11:05 )

listure : Pracoval ve fabrice ... Proč to konstatování, "jestli vůbec pracoval"??...

kozinozka ( 30. ledna 2015 16:30 )

Já už jsem nabyla názoru, že odborníků máme opravdu málo. Nestačí mít tři tituly, jelikož i tací se chovají někday velmi primitivně a neprofesionálně. To je možná z těch zaplacených studií.

Zobrazit celou diskusi