Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hromadná sebevražda rodiny v Utahu: Báli se apokalypsy?!

Autor: haj - 
28. ledna 2015
22:31

Tajemná smrt tří dětí a dvou dospělých v Utahu otřásla Amerikou. Rodina zřejmě spáchala hromadnou sebevraždu kvůli strachu z blížího se konce světa.

Pět členů rodiny Strackových ze Springville v Utahu odešlo z tohoto světa poté, co si namíchali smrtící koktejl z metadonu a několika dalších drog. Manželé Benjamin a Kristi Strackovi a jejich tři děti ve věku od jedenácti do čtrnácti let byli nalezeni mrtví v ložnici svého domu již v září loňského roku, dosud ale nebyla jasná příčina smrti. Těla nejevila známky násilí.

Policie teprve v úterý zveřejnila výsledky šetření a záhada se zdá být vyřešená. Rodiče se předávkovali metadonem (přičemž v těle otce pitva objevila také stopy heroinu) a drogy dali do pití také svým dětem. Jelikož matka měla s metadonem zkušenosti, musela vědět, že je dávka smrtelná. Podle vyšetřovatelů tak tedy šlo o sebevraždu.

U nejstaršího z dětí, syna Bensona (†14) si policie není jistá, zda si drogy nevzal sám. Zatímco jeho rodiče po sobě nezanechali dopis na rozloučenou, Benson odkázal své věci kamarádovi v dopise. Zřejmě tedy o plánu rodičů tušil již dopředu.

Důvodem sebevraždy byly podle šerifa místní policie J. Scotta Finlaysona obavy Strackových z apokalypsy. Podle nich se totiž nenávratně blížila, o čemž několikrát vyprávěli svým přátelům.

fionora ( 29. ledna 2015 08:28 )

Vidím 4 děti, je to neštěstí.

cinderella1 ( 29. ledna 2015 07:16 )

Treba je vsechny otravil ten jejich syn.

zelena.karkulka ( 29. ledna 2015 00:25 )

metadon dostávají vyfetla jako substituci...proč si na tu apokalypsu nepočkali?

japos22 ( 28. ledna 2015 22:58 )

bez komentáře

Zobrazit celou diskusi