Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sebevražda policisty: manželku přistihl při nevěře, pak se střelil do hlavy

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: čad - 
27. ledna 2015
14:20

Sebevraždou řešil údajné rodinné problémy policista (43) z Třebíče. Legálně drženou zbraní se střelil do hlavy poté, co přišel na to, že ho manželka podvádí. Tělo muže v tratolišti krve našli náhodní chodci v sobotu ráno, když v Libušině údolí venčili své psy.

„Případ nyní prověřujeme. Namístě bylo zcela vyloučeno cizí zavinění. Další informace k tomu nebudeme poskytovat,“ uvedla mluvčí policie Dana Čírtková s tím, že mrtvý muž služebně nespadal pod vedení kraje Vysočina.

Podle zdroje, který Blesk.cz na sebevraždu upozornil, se jednalo o policistu sloužícího u jednoho z útvarů v Praze. „Je to tragédie, zůstali tady po něm dva kluci,“ uvedl zdroj, který tvrdí, že policista prý po návratu z Prahy přišel nečekaně na nevěru své ženy.

nojasne ( 3. února 2015 13:18 )

Proč by ji měl někam kopat ? Manželka s máslem na hlavě, to je lepší než první ve sportce. A mrda.t na každým rohu mohl i tak, to se dá s parohama i bez.

karolcenter ( 3. února 2015 13:12 )

Keď sa hára fena,treba najskôr zabiť ju,lebo ona si vždy psov na háranie najde.

alexandratesfay ( 28. ledna 2015 09:07 )

 Blesk opět nezklamal - zdroj čad: tak tobě bych přála, aby tě potkala přesně takováhle tragedie!!!! Jak dlouho ti trvalo, než sis vycucal tyto bludy z prstu??? Musíš ho mít jako slon chobot!!!!! Asi budeš hodně špatný novinář, drž se Blesku...to má úroveň!!! A těm, co se vyjádřili v diskusi moc děkuji, alespoň trochu se mi ulevilo, když vidím, jací primitivové tenhle "PRESTIŽNÍ PLÁTEK" čtou...

zada ( 27. ledna 2015 15:59 )

.... no asi jako manžel nebyl nic moc..... každá ženská holt ví to svoje, a mnoho mužů si prostě nepřipustí (ani v této moderní době) že s ním někdo nechce žít. S každým chlapem by to asi zamávalo, ale řeknemě si upřimně... my jsem všichni tak věrní????? A kdyby se naše "baby" kvůli tomu střílely tak je nemáme ani ským podvádět..... Čest jeho památce, ale bylo to zbytečný......kdo oře pole mé, šetří pluhu mého....., parohy jsou ozdoba, že nemám doba buchtu....

308win ( 27. ledna 2015 15:18 )

To je úd místo toho aby ju kopl do zádele. Bab je všude jak máku jen si vybrat a mohl mr.at na každým rohu.

Zobrazit celou diskusi