Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tak si Putin cvičí děti na válku: Ve škole trénují střelbu i manévry

Autor: vk - 
27. ledna 2015
05:36

Děti běhají po lese v uniformách a v ruce svírají zbraně. Ne, to není speciální zimní tábor, tak vypadá příprava malých bojovníků na válku. To vše pod taktovkou ruského prezidenta Vladimira Putina (62)!

Cílem tohoto vojenského cvičení, které probíhá na střední škole generála Jermolova ve Stavropolu, je zajištění dětí, jež budou ve skvělé formě, a navíc si poradí se zbraněmi. Místo stavění lega tak hoši sestavují pistole, oběd se podává v ešusu na zemi a poté následuje střelba pistolí na terč.

Speciální kadetní škola, kde k celému výcviku dochází, je financována ze státních prostředků a má dlouholetou tradici. Pro rodiče malých vojáků je studium zdarma, do svých řad ale bere tato prominentní škola jen ty nejlepší a nejodolnější děti, které úspěšně složí zkoušky z tělocviku, matematiky a samozřejmě z ruštiny.

Jak upozornil německý deník Bild, dětem učitelé seberou mobilní telefony a čeká je každodenní fackování a tvrdý dril. Za »odměnu« na ně ale v budoucnu čeká kariéra v armádě. Mají totiž za sebou nejenom přípravu na boj, ale i správné politické myšlení – jako vlastenci totiž chtějí do jednoho bránit Kreml a s ním svého prezidenta Putina! A ten jim na tento výcvik samozřejmě velmi štědře přispívá…

turan ( 27. ledna 2015 14:18 )

Je to logické!Ak chceš vybudovať mier na celom svete,musíš mať aj základne na celom svete!

turan ( 27. ledna 2015 14:17 )

Ninka 64 -to sú kilá? Podľa teba je inteligentný len ten čo líže eštebákovi Putlerovi zadok,býva v zemľanke na stene má zaveseného vraha Lenina a Stalina chlastá vodku ako vodu!

turan ( 27. ledna 2015 14:16 )

Ninka 64 -to sú kilá? Podľa teba je inteligentný len ten čo líže eštebákovi Putlerovi zadok,býva v zemľanke na stene má zaveseného vraha Lenina a Stalina chlastá vodku ako vodu!

marais ( 27. ledna 2015 10:33 )

Zato Amerika je tak mírový stát, že má vojenské základny na celém světě!

marais ( 27. ledna 2015 10:29 )

Blesk lidem vymývá mozky, že Putin cvičí děti střílet a kdy se pustíte do Porošenka a EU s Merkelovou,že financují hromadnou genocidu obyvatel na východu UA?????????? Proč nestáhnou ua armádu do kasáren a nenechají tam lidi žít v míru ?

Zobrazit celou diskusi