Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Smáli se jí, že je moc malá a tlustá, aby byla modelkou: Teď fotí pro Vogue!

Autor: shp - 
26. ledna 2015
16:15

Chtěla se stát modelkou pro oděvy nadměrných velikostí. Jenže Tess Holliday (29) z americké Mississippi se jen posmívali, že i na XXL modelku je příliš malá a tlustá. 165 cm měřící a 118 kilogramů vážící alternativní bacule se spoustou tetování však všem vytřela zrak. Fotí pro prestižní módní magazín Vogue.

Škarohlídi se jí posmívali, že je stejně široká jako vysoká. Jenže potetovaná Tess se přesto chtěla prosadit ve světě modelingu. Nebavily ji všechny ty vychrtliny, které se promenádují po mole.

Tess se nedala, i když zažívala v pubertě a při dospívání neustále šikanování a ponižování. „Trvalo to opravdu dlouho, než jsem se dostala přes všechno, co se odehrálo v těchto nejvitálnějších letech mého života,“ říká sama Tess, která se nestydí za to, že jí chutná.

V 17 letech musela kvůli šikaně dokonce opustit školu. Svého snu stát se modelkou se ale nevzdala. „Moje maminka mě vždy podporovala,“ říká XXL modelka. Zlom v její kariéře přišel v roce 2011, kdy ji zaměstnala televizní síť A&E pro dokument o obézních lidech.

Od té doby fotila pro několik známých výrobců oděvů i šperků a v roce 2013 se dokonce objevila v žebříčku nejkrásnější XXL modelek světa a má s magazínem domluvené focení i nadále.

Tess nyní nemůže být šťastnější. Loni se zasnoubila s australským byznysmenem Nickem Hollidayem. On sám je hipster, takže se k potetované Tess vizuálně hodí. Společně tvoří ladící extravagantní pár.

datelobecny ( 27. ledna 2015 02:22 )

 Jak se někdo může tak vyžrat?! I kdyby zhubla, tak co s tou vytahanou kůží?

datelobecny ( 27. ledna 2015 02:20 )

Ta nevyjde ani schody do druhého patra, natož běhat.

.abcd.abcd. ( 27. ledna 2015 00:22 )

Taky bych si dal radějc sprchu.

.abcd.abcd. ( 27. ledna 2015 00:21 )

Pěkná je, kdyby se mnou denně běhala 2-3 km, tak by byla za 2 roky přijatelná, jenže co mi vadí je to tetování, nemám to rád. Počmáraný kůže, nic pro mne.

moist ( 26. ledna 2015 22:38 )

Oblicej a dekolt je ok, ale ty ruce a vse od prsou dolu, to je humus. Jedna vec je boubelka, ktera ma pevne tvary a druha vec tahle prasnice s kraterama v pneumatikach. Tohle fakt neni sexy,to je spis neco na ukazovani v cirkuse, jako driv ukazovali morske panny a osobu napul muz a napul zena

Zobrazit celou diskusi