Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pornopřehlídka přes čáru: Modelové odhalili na mole své penisy!

Autor: shp - 
23. ledna 2015
17:53

Odhalené bradavky, celé prsy, prdelky i dámská přirození – ty nejkontroverznější prvky módních přehlídek – jsou málo pobuřující, řekl si zřejmě americký módní návrhář Rick Owens. Na své přehlídce tak představil mužské modely v oděvech odhalujících jejich přirození. Nezašel už přece jenom příliš daleko?

Přítomní módní znalci na přehlídce nestačili valit bulvy. Další elita ze světa modelingu si zrak raději zakrývala. Oděvy připomínající ponča byly vyříznuté tak, že odhalovaly mužské chlouby.

Na přehlídkovém mole se tak bimbaly penisy i šourky. Zatímco některé oděvy byly u penisů vykousnuté zespodu, jiné měly vyříznutou dírku tak, aby penisy jen tak nedbale vykukovaly při chůzi ven.

Byť celá přehlídka vzbudila velké pozdvižení, sám Rick Owens to tak nevidí. „Vždyť zas o tolik nešlo, řekl britskému Guardianu. „Všiml jsem si toho, když jsem se podíval na nástěnku s fotkami a viděl jsem tam viset č***ky,“ dodal extravagantní umělec.

Sám na mole předvedl jeden ze svých méně odhalujících oděvů. Že by se za něco styděl?

Galerie je vhodná od 18 let. Obsahuje fotografie obnažených penisů.

e.44 ( 24. ledna 2015 22:24 )

Vypadá to tak. O tohle by si ženská ani kolo neopřela

e.44 ( 24. ledna 2015 22:21 )

Proč by měl být odhalený penis víc pobuřující než odhalené ženské přirození? ....to myslím tak nějak obecně.... Tihle modelové totiž moc jako muži nevypadají a ty orvané deky, co jsou do nich "oblečeni", tak to raději no comment...

mirkazam ( 24. ledna 2015 09:02 )

Ono je fakt na pováženou,kam až chtějí tito ,,umělečtí návrháři " zajít.Chlapi-nechlapi oblečou jako strašáky,a vyjí nad svou ,,originalitou "....Trapné

tgbb. ( 23. ledna 2015 23:45 )

Už jste vzkřísili Francku?

zelena.karkulka ( 23. ledna 2015 23:28 )

moc jako muži nevypadají

Zobrazit celou diskusi