Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dcera zavraždila svou těžce nemocnou matku! Když se přiznala, nikdo ji neposlouchal!

Autor: rvs, dce - 
19. ledna 2015
05:03

Hrůza v domě na Chrudimsku! Duševně nemocná žena (59) tam zavraždila svoji těžce nemocnou matku (†83). Tíhu černého svědomí ale nezvládla a pokusila se o sebevraždu – když se totiž chtěla přiznat, nikdo ji neposlouchal!

Lidé z malé vesničky na Chrudimsku jsou v šoku. Sousedka se podle nich o svoji matku vzorně starala a dobře spolu vycházely. Těžce nemocná žena byla už mnoho let připoutaná na lůžko. Její dcera ze svého domu za matkou dojížděla dlouhé roky, aby jí pomohla, s čím nemocná paní potřebovala. 

Jenže pak se něco změnilo! Žena svou matku v noci udusila polštářem. Lékařka, která ohledávala tělo, uvedla podle zdroje Blesku jako příčinu přirozeného úmrtí věk a špatný zdravotní stav. U lidí v tak vysokém věku se pitva totiž většinou nenařizuje. Dcera-vražedkyně se ale očividně chtěla přiznat – lamentovala, že je vše její vina. Lékařka tomu ale nevěnovala pozornost, netušila totiž, jak to žena myslí.

Nakonec však žena neunesla své černé svědomí a pokusila se o sebevraždu oběšením! K činu se nakonec přiznala lékaři na psychiatrii, kam byla po sebevražedném pokusu převezena. Kriminalisté pak nařídili pitvu a ta vraždu opravdu potvrdila.

Policie nechce motiv činu komentovat, jisté ale je, že ženu čeká kriminál. Je ve vazbě a za vraždu jí hrozí až 18 let vězení.

 

jana52 ( 19. ledna 2015 17:33 )

jseš na ránu pěstí mezi světla, ale proč mlátit blba.... vrátí se mu to samo

buban ( 19. ledna 2015 12:54 )

Přesně tak. Kdo to nezažil, tomu to nevysvětlíte.

verajc ( 19. ledna 2015 12:32 )

Přesně tak.Ten kdo to nezažil tak nepochopí.Starala jsem se o matku 91 roků.Je to náročná práce, když je člověk starý,nemocný a postižený stařeckou demencí.Uklízet dvě domácnosti,praní, vaření, mytí,úklid, nákupy a přebalování jako u malého děcka.Nemůžete se vzdálit, protože takový člověk už potřebuje Vaši péči 24 hodin.Těch 6 roků péče se také na mě podepsalo.Stáří je smutné a nikdo neví co ho čeká, Ti mladí si to neuvědomují (ani já,když jsem byla mladá jsem si to neuměla představit).

najka ( 19. ledna 2015 12:24 )

Také pečuji o 90letou matku, ale kdo nezkusil, nemůže hodnotit a vůbec se k tomu vyjadřovat!!! Je to velmi náročná 24hodinová péče, bez nároku na dovolenou a jakékoliv celodenní výlety!!! Těm, co si z toho dělají legraci, přeji, aby to zažili na vlastní kůži!

.vog.ht ( 19. ledna 2015 11:39 )

Takže jedinej dement jsi ty?

Zobrazit celou diskusi