Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chtěla jsem prsa jako matka! Skončila jsem jako zrůda...

Autor: INT, lm - 
17. ledna 2015
14:14

Spousta dívek během dospívání doufá, že je příroda obdaří stejně jako obdařila jejich matky. Některé z nich se uchýlí i k pomoci plastických chirurgů. Pro Amy z anglického Dorkingu to ale dopadlo katastrofálně.

Dvaadvacetiletá Amy chtěla vypadat jako její máma. Operace jí měla zvětšit nejen hrudník, ale i sebevědomí. "Chtěla jsem být více sebevědomá. Moje máma si nechala zvětšit prsa a vypadá opravdu úžasně," řekla britskému deníku DailyMail Amy.

S podporou od maminky se rozhodla nechat si hrudník "nafouknout" na velikost 70H. "Poradila mi, čím větší, tím lepší," pokračuje dívka. Zprvu byla Amy spokojená, ale poté se její implantáty začaly hýbat a její prsa vypadala pokleslá a nerovnoměrná. Navíc se jí i abnormálně zvětšily dvorce. "Pořád se zvětšovaly, tak jsem to začala měřit. Nakonec měly velikost sušenky!"

Amy zašla zpět za plastickým chirurgem, který jí sice nabídl opravu zfušované plastiky, ale ne zadarmo, což si dívka nemohla dovolit. "Moje prsa byla nechutná. Už jsem ani nevěděla, co si mám brát na sebe. Styděla jsem se svléknout před svým přítelem, protože by si myslel, že jsem zrůda," dodala zdrceně Amy.

Amy nakonec pomohli v reality show, která se soustředí na nepovedené plastiky. Na výsledek se můžete podívat v galerii.

salto ( 22. ledna 2015 16:13 )

Dvojčičky jsou taky pěkný, ale ukážeš?

karmavana ( 19. ledna 2015 11:16 )

Ale má děvče stále možnost získat prsa po otci. Na tom nelze nic zkorvit.

mirkazam ( 18. ledna 2015 11:30 )

S dcerušky se stal ,,pytlák Říha "....

kozrz ( 18. ledna 2015 08:58 )

Tvoje dvojky nám stačí

vlasticka ( 18. ledna 2015 08:38 )

Jechéééé, no to by vám asi vypadly oči.

Zobrazit celou diskusi