Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejlepší sběrači tenisových míčků? Roztomilí chlupáči!

Autor: dce - 
17. ledna 2015
09:00

Kdo by mohl být nejlepším sběračem tenisových míčků? Jednoznačně pes - je jen otázka proč to vlastně nedělají?

V přátelském tenisovém zápasu mezi Venus Williamsovou a Andrea Kuzněcovová na Novém Zélandu jste mohli vidět něco nevídaného. Místo běžných dětských sběračů míčku tu pobíhali tři chlupatí pejsci různých ras - bullmastif Oscar zachráněný z útulku, borderkolie Ted a voříšek Super Tedy. 

A že to jsou správní sběrači míčků jste mohli poznat podle potítek, které se jim vyjímaly na packách. Video na youtube uvádí věta: "K těm největším tenisovým hvězdám na turnaji v Aucklandu jsme našli i ty nejlepší sběrače míčků." No posuďte sami.

kozel123 ( 17. ledna 2015 17:28 )

Je třeba ty odporný přemnožený čokly hubit až do ůplného vyhubení. Lidi, střílejte to, použijte nervový plyn, vylepšený buřty, plamenomet, uřízněte tomu hlavu, polijte to benzínem a zapalte, přejeďte to automobilem, shoďte to ze skály, připevněte na to traverzu a hoďte to do vody či cokoliv jiného! STOP čoklýmu a čoklařskýmu teroru!! Také je možné pomoci tím že si venku nějakého volně pobíhajícího čokla odchytnete a připravíte si ho k obědu (nejlépe dokud je ještě mladý pak už nemá tak dobré maso, naložit na česnek a potom pomalu opékat nebo grilovat). Nebo toho čokla vzít z útulku a přivézt ho k Větnamcům, oni si z toho připraví nějaké asijské speciality a já si ještě vydělám! Ale pozor chce to ty útulky střídat abyste nebyli moc nápadní, když jsem šel do stejného útulku během jednoho týdne pro dalšího čokla tak měli nějaký kecy, namluvil jsem jim že ten předešlý už byl nějaký nemocný a chcípl!

inqizitor ( 17. ledna 2015 10:48 )

Jenom aby si to tam pak nezačli značkovat

andorea ( 17. ledna 2015 09:20 )

Konečně něco milého.

wandzi ( 17. ledna 2015 09:18 )

Vážená redakce, žádám o zrušení mého nicku WANDZI a jeho dalších podob. Poslední dobou dochází k zneužívání nicku, včera dokonce někdo nick zneužil k propagování fašismu. Děkuji wandzi

Zobrazit celou diskusi