Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Exmanželce se pomstil za rozvod: Omráčil ji a propíchl jí krk!

Autor: jp - 
16. ledna 2015
15:50

Žádostí o rozvod jako by si podepsala ortel smrti Martina K. (43) z Vysočiny. Exmanžel Petr K. (47) se ji za rozchod rozhodl umučit. Bil ji, bodal a dusil. Za masakr, který přežila díky předstírání, že nedýchá, dostal 16 let.

Pro rozvod s mužem, s nímž má Martina K. dva dospělé syny, se žena rozhodla kvůli jeho pití alkoholu, chorobné žárlivosti a dluhům. Po rozchodu ale nezaměstnaný muž ještě neměl jiné bydlení, a tak zůstal v jejich v  bytě, což byla chyba. Když žena seděla u stolu, pila kávu a psala nákup, zákeřně zezadu zaútočil.

„Prkýnkem jsem ji praštil do hlavy. Říkala, že se jí motá hlava, a začala padat,“ přiznal Petr K. u soudu. „Nevím, proč jsem pak vzal nůž. Jako bych o sobě nevěděl. Byl jsem v amoku,“ odmítal tak nařčení, že útok plánoval a připravil si několik zbraní. Po pobodání ženy, které bylo tak agresivní, že při něm v krku u míchy zalomil čepel nože, vzal hadr namočený do ředidla, který Martině K. přiložil na nos a ústa, a rukama ji rdousil.

S vražděním přestal, když žena předstírala ztrátu dechu. „Řekla jsem si, že buď tu umřu, nebo se zvednu. Na nic jsem nečekala a vyběhla jsem z bytu,“ vypověděla do policejního protokolu Martina K., kterou dělily milimetry od ochrnutí či smrti. Muž jí má za způsobená muka dát 100 tisíc.

nojasne ( 17. ledna 2015 00:20 )

Milión nebo stotisíc, v tomto případě je to úplně jedno. I kdyby v base makal, těch pár korun stejně padne na jeho dluhy z pití, takže z něj nic nekápne.

taktone ( 16. ledna 2015 18:49 )

Takových zkurvy-synů běhá po světě až hanba

milofr ( 16. ledna 2015 17:11 )

co to je za debilní výmysl, vražda bez rozmyslu a vražda je snad stejný zločin? to je zase něco novýho od těch pravdoláskařských zmetků nebo kdo tohle vůbec vymyslel takovou chujovinu

arapa ( 16. ledna 2015 16:44 )

soudce asi usoudil, co se z něj dá vyždímat. kdyby řekl milion, tak ten šílenec musí vykrást banku... je hrozný, co šílenců běhá po světě.. nejnebezpečnější je to doma....

Zobrazit celou diskusi