Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Když mu byly 4 roky, unesli ho: S otcem se setkal po 24 letech!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: zr - 
16. ledna 2015
05:38

Unesli ho z tržiště z otcova stánku. Číňanovi Sun Binovi (28) byly pouhé 4 roky! Pak ho prodali adoptivním rodičům. Teď se konečně se po celých 24 letech setkal se svým pravým otcem.

Sun Binovi byly pouhé čtyři roky, když byl unesen. Ke zločinu došlo na tržišti plném lidí. Čínský chlapec byl ukraden přímo ze stánku, kde prodával jeho otec. „Pracoval jsem ve stánku, kde jsem prodával zeleninu. Syna jsem vzal s sebou,“ říká chlapcův otec, „chvíli jsem se věnoval zákazníkovi a chlapec byl pryč.“ Vše, co rodičům zbylo, byla fotografie pořízená čtyři dny před chlapcovým zmizením.

Chlapec byl prodán novým rodičům. Šlo o zoufalý bezdětný pár, který Sun Bina koupil za 250 liber. Sám Sun Bin říká, že vědomí, že žije u lidí, kteří za něj zaplatili, jej od nich vždy oddalovalo. Přesto je měl rád, byli k němu laskaví. „Přiznávám, že jsem je začal mít doopravdy rád, protože ke mně všechny ty roky byli moc laskaví, ale přesto jsem věděl, že se musím snažit najít své skutečné rodiče.“

Sun Bin začal po rodičích pátrat v roce 2010, kdy se cítil dostatečně starý na to, aby něco podobného podnikl. Nikomu o tom však neřekl. V rámci hledání se opíral i o testy DNA, hledal shodu. Tehdy nevěděl, že jeho rodiče, otec Ku a matka Lo, cestovali čtyři roky po Číně s vírou, že svého syna jednou najdou. Naději však ztratili v roce 1995. Přestože se páru narodila ještě dcera, byla Sun Binova matka ztrátou syna tak zdrcena, že předčasně zemřela. Její manžel tvrdí, že příčinou bylo zlomené srdce.

Ku vzpomíná, jak v době, kdy cestovali po Číně, potkali spoustu zachráněných dětí, ale žádné z nich nebylo to jejich. Přesto poskytl vzorek své DNA do databáze, která usnadňuje vyhledávání. Tato maličkost rodině velmi pomohla. Ku neočekával, že se to někdy stane, náhle však obdržel zprávu, že se našla shoda. Jeho syn žije.

Sun Bin byl po shledání velice šťastný, přesto se však cítil smutně kvůli svým adoptivním rodičům. Řekl: „Nechci, aby byli potrestáni. Budu pečovat a starat se o obě své rodiny."

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

zacatek ( 16. ledna 2015 07:57 )

Zobrazit celou diskusi