Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sestra teroristy z košer lahůdkářství: Natřásá zadnicí proti rasismu, její bratr zabíjel Židy!

Autor: shp - 
15. ledna 2015
22:00

Její bratr je jeden z nejvíce nenáviděných lidí Francie, i když je už po smrti. Amedy Coulibaly (†32) zastřelil nejdříve při teroristických útocích dopravní policistku, den poté popravil čtyři nevinné Židy v košer lahůdkářství. Poté na něj naběhlo policejní komando a uštědřilo mu 40 kulek. Jeho sestra Maimouna Coulibaly (39) jeho počínání tvrdě odsoudila. Islám jí nic neříká, namísto toho raději natřásá svou prdelkou.

Sestra jednoho z teroristů zodpovědných za ohavné teroristické útoky v Paříži nemůže být svému bratrovi více vzdálená. Zatímco on naběhl jako ozbrojený radikální muslim proti Židům, ona bojuje proti diskriminaci, rasismu, předsudkům a sexismu. A to tancem!

Maimouna Coulibaly učí nejrůznější exotické tance včetně twerkování – tedy sexy natřásání zadnicí. Se svou taneční třídou vystoupila i ve francouzské televizi a kurzy dávala po celém světě. Společně se svou matkou čin bratra ostře odsoudily. „Odsuzujeme tyto činy,“ napsaly v prohlášení.

Svými kurzy chce posilnit sebevědomí žen ve společnosti. A je o ně zájem. 20 tanečních lekcí přitom vyjde v přepočtu na 8400 korun. A jsou i tak vyprodané! Coulibaly vyrůstala na pařížském předměstí a celé mládí se potýkala s rasismem a urážkami.

„Vždy jsem se cítila nepochopená ve svém mládí. Nevěděla jsem, kde je moje místo ve společnosti, doma, na škole,“ píše Maimouna na svém webu. Ona i matka zažívaly posměšky, rasistické urážky, které ji sice bolely, ale posílily v tom, aby šla za svým cílem. Teď je taneční instruktorkou a hvězdou. Kvůli bratrovi ale bude muset urážky snášet dál...

Dostane občanství

Maliský prodavač, který před pachatelem pátečního teroristického útoku v Paříži ukryl v obchodě s košer potravinami několik lidí, dostane za svůj čin v předstihu francouzské občanství. 

Svoje občanství obdrží Lassana Bathily 20. ledna při slavnostní ceremonii. Čtyřiadvacetiletý muž ukryl v chladící komoře v suterénu obchodu pětici prchajících zákazníků společně s ročním dítětem. Sám vyjel ven výtahem na zboží a o situaci v prodejně pak podrobně referoval policii.

jiri.k ( 17. ledna 2015 16:05 )

Já bych si dovolil poradit.Je známo,že černoši patří do Afriky.....

obluda.pb ( 16. ledna 2015 17:40 )

Kozomrdi, oslomrdi a píchači malých dětí, jako jsi ty, nejsou bez viny...

vladimir1950 ( 16. ledna 2015 13:07 )

To je rasismus, islamisto. My, křesťané říkáme:"kdo jsi bez viny,hoď kamenem!

salto ( 16. ledna 2015 08:51 )

Blondýny se v Africe dobře a výhodně prodávají

datelobecny ( 15. ledna 2015 23:33 )

My s blond vlasy.

Zobrazit celou diskusi