Tohle nám uvaří České dráhy: Nasadily menu pro »povánoční dietáře«
České dráhy se rozhodly nalákat zákazníky na nové zimní menu, které se nabízí v jejich vlacích. Sestavil ho uznávaný šéfkuchař Jaroslav Sapík a má být zaměřené především na »povánoční dietáře«.
„Hosté se s novou nabídkou novoročnímu předsevzetí nezpronevěří. To ale vůbec neznamená, že si nepochutnají,“ řekl ke svému menu Jaroslav Sapík. A na čem si lidé mohou například pochutnat?
Loupaná plec s houbovou omáčkou a krupicovými knedlíčky se špenátem za 129 korun, celozrnný těstovinový salát se zeleninou za 99 korun, dýňový krém s chlebovými krutony za 49 korun, plátky roastbeefu s čerstvým křenem za 79 korun a nakonec si můžete pochutnat na vanilkové bábovce s kousky čokolády a omáčkou z černého rybízu za 49 korun.
To je ale kravina