Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dva spratci z TV Twixx se „omluvili“: Plácají nesmysly a zakončí to petardou!

Autor: dce - 
12. ledna 2015
14:50

„Byla to snad největší blbost v našem životě.“ Tak začíná video s takzvanou omlouvou od dvou raubířů z youtube kanálu TV Twixx, kteří se proslavili nepříliš inteligentním nápadem hodit do autobusu petardu. A jak to vypadá? Neslavně...

Jen málokterý kanál na youtube je horší než tenhle – bandička kluků, kteří si myslí, jak jsou vtipní, když natáčejí svoje pubertální srandičky. Jenže nedávno dost přestřelili – asi jim přišlo, že je fakt super nápad, hodit do odstaveného autobusu petardu. 

Výbuch doslova otřásl celým autobusem a poškodil interiér. A nejenže provedli trestný čin, u všeho se natočili a ještě to dali na internet. Vypadá to na výkvět hlouposti národa...

 

A jako by to nebylo málo – po dvou týdnech se kluci „omluvili“. Bez přestávky zvládli dávat videa na internet a až teď se vyjádřili k onomu „průseru“, jak to sami nazvali. Celá omluva jsou doslova a do písmene jenom žvásty a spousta sebelítosti. 

S Dannym sedí před kamerou i Andy, který je tam očividně jenom do počtu, nebo ho možná přinutili rodiče, kdo ví... Ale moc ho to nebaví, vzhledem k tomu, že párkrát protočí očí a celou dobu jen naprázdno polyká.

Poškozeným se nakonec omluvili a slíbili, že uhradí škodu, tak uvidíme. A protože jsme asi v pohádce, tak jedno morální poučení na závěr:  „Vždycky uvažujte vlastní hlavou!“ Asi je načase, abyste se tím začali, kluci, řídit, ne?

A na úplný závěr si dáme ohňostroj, abyste nezapomněli, že kluci se proslavili petardou!

Video Puberťáci odpálili na Sivlestra petardu v odstaveném autobusu - Facebook
Video se připravuje ...

LittleGALAX ( 11. února 2018 10:37 )

HaHa.... Jako... To snad nemyslíte vážně? Spratci? ... Já jakožto fanynka TVTwixx se jich musím zastat... Stejně jako NOVA... Ta to rozebírá až do největší prde*e a pak získá prachy. TVTwixx natáčí i jiná videa. Jsou i mnohem horší informace jenže tohle asi nechápete jelikož si vůbec BLESK jako noviny které u nás doma nikdy nebudou neověřuje informace a totéž dělají lidé kteří ho čtou... Myslím že to že se omluvily a uhradí to znamená že už se to dál rozebírat nemusí.. (PS. Vydělávají si sami... Nic jim jejich rodiče nedají )

jirkuba123 ( 17. března 2015 14:03 )

Nejsem sice fanda Tvtwixx ale i tak se jích alespoň trochu musím zastat. Ano, udělali čin za který by šli jinde hned do vězení a omluva byla taková "formalita" ale je mi špatně z toho jak je lidi komentují. Po celém TN.cz a blesk.cz jsou komentáře na kterých je lidi uráží a zasahují i do citlivých míst (např. "že ho máma nespolkla" "jsou to gayové a šamponci" "měli jít do vězení nastavovat ***" atd.) Další věcí je, že váš čtenář si řekne že taková verbéž je celý youtube a jen jedna z té hromady reportáží obsahovala informaci že je postihla kritika i ze strany jejich kolegů, youtuberů. Jako normální člověk nečtu Blesk a nedívám se na Novu protože z mladistvých recidivistů, kteří tu škodu nakonec uhradili dokážou udělat Hitlera...

bytezajimalo ( 14. ledna 2015 00:32 )

Ty buzerante -,- vsichni z toho delate vedu jako kdyby byl konec sveta. A nova proste jen vydelava .. Dokonce i psali at jim lidi posilaji videa nova je proste sracka ! Proto ji uz 2 roky nesleduju. Nepodporuju tw twixx ale kurva onluvili se !! A rekni ze to uhradi tak co to tady meles za picoviny

ninka64 ( 12. ledna 2015 19:34 )

ninka64 ( 12. ledna 2015 19:34 )

Pokud se budou tyto grázloviny přecházet beztrestně a smíříme se s omluvou, tak budou vyrůstat další zmetci s vymatlanými mozky a debilnimi nápady .

Zobrazit celou diskusi