Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

5 hodin se třásli o život v mrazáku: Dramatické záběry rukojmích z košer obchodu!

Autor: shp - 
12. ledna 2015
00:00

Klepali se zimou, strachovali se o život a svým blízkým psali zprávy na rozloučenou s tím, že je milují a už se možná nikdy neuvidí. Takové bylo drama rukojmích z košer lahůdkářství, které držel v mrazáku terorista Amédy Coulibaly (†32). Toho policisté rozstříleli při zásahu 40 kulkami, když proti nim vyběhl.

Je minulý pátek odpoledne, bratři Kouachiovi jsou v obležení policistů uvězněni v tiskárně na jihu Francie. Jejich komplic Amédy Coulibaly, se kterým komunikovali, vbíhá na pařížském předměstí Vincennes po zuby ozbrojený do košer lahůdkářství.

Na místě zabíjí tři lidi. Později se mu jeden z odvážných rukojmích snaží vytrhnout zbraň. Marně. Coulibaly ho na místě zastřelí. Terorista však drží nadále 15 rukojmí. Někteří z nich leží na zemi v obchodě, další se třesou strachy zavření v mrazáku ve sklepě.

Mezi nimi byli Ruby Hada i 20letá Belgičanka Sarah Bitton, která se snažila ukonejšit své plakající miminko. Tito lidé prožili chvíle nepředstavitelného pekla, když slyšeli nad svými hlavami střelbu, výbuchy a křik.

Ti, co měli u sebe mobil, se loučili se svými příbuznými nebo psali na policii. Pak přišla série výbuchů, když se policejní komando dostalo ke vchodu obchodu. Dozvědělo se o smrti Kouachiových a nechtělo riskovat. Coulibalyho rozstříleli policisté ve dveřích. Pak přišlo vysvobození...

tupka.jentakjen ( 12. ledna 2015 17:17 )

svetkolemnas je neskutečná sračka, ale svým způsobem obdivuju lidi, kteří mají čas vymýšlet takový hovadiny

tupka.jentakjen ( 12. ledna 2015 17:09 )

tupka.jentakjen ( 12. ledna 2015 17:06 )

....š.o.u.s.t.á...

tupka.jentakjen ( 12. ledna 2015 17:06 )

Prorok Mohamed byl jeden z prvních známých homosexuálů, Alláh je jen berlička, aby nebyli věčně zesraní strachy, ale Mia Khalifa je skutečná, má krásnou figuru a na filmy, kde kouří a ***, se fakt dá koukat

tupka.jentakjen ( 12. ledna 2015 16:59 )

Jediný dobrý, co kdy vzešlo z toho muslimskýho bordelu, je libanonská pornoherečka Mia Khalifa, na tu se teda sakra koukat dá!!

Zobrazit celou diskusi