Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Další šílená poprava z rukou IS: Nafotili vraždu 8 policistů!

Autor: dce - 
6. ledna 2015
14:06

Islámský stát zveřejnil děsivé snímky z další popravy! Tentokrát se jejich obětí stalo osm policistů, kteří infiltrovali do řad teroristů, ale nepodařilo se jim mezi ně zapadnout na 100 %. 

Popravu provedla elitní skupina teroristů Islámského státu, která je známá masovými popravami za bílého dne. Fotografie mužů těsně před popravou zveřejnil IS jako další z nespočetných výhrůžek západnímu světu.

Oběťmi bylo osm iráckých policistů, kteří se dostali mezi teroristy, ale byli přistiženi při napomáhání plánování leteckých útoků. IS je obvinil z vyzvědačství pro iráckou vládu. Muži byli jednoznačně identifikováni, u mnohých z nich byly i popisky se jmény. Teroristé pravděpodobně udělali s každým z nich rozhovor - na některých snímcích mají totiž oběti mikrofony. Můžeme tedy očekávat i hrůzná videa?

Na snímcích odvádí každý popravčí svou oběť, ruce za zády v poutech. Každý policista byl popraven jednou kulkou do týla.

kverul ( 6. ledna 2015 23:34 )

Co je bzumm? Když tam začnou chodit klonaři, tak se nediv, že to tam tak vypadá

kiwi65 ( 6. ledna 2015 18:12 )

 By mě zajímalo jak z těch sra.č.ek USA v čele s Bubákem vybruslí,když už to vyprovokovali..Jak se kdysi říkalo kdo zaseje vítr sklízí....

kverul ( 6. ledna 2015 17:52 )

wfa1: Před pár lety by sme takhle chtěli nukleárně vybombardovat nějvětší zlo Afghánistán, pak Irák, ted jsou zase zlo ruští separatisté, syřani. To by sme podle mediálních masáží vuči těm či oněm museli vybombardovat celý svět.

kverul ( 6. ledna 2015 17:47 )

Islámský stát zaseli USA svou neopatrnou politikou syrské opizici. Jediným důvodem byly dobré vztahy vládnoucích Syřanů s Ruskem. Zbytek at si domyslí každý sám. Zase na tom rýžují jen zbrojařské lobby. USA a Rusko sypou biliony korun ročně a někde se ty "mírové zbraně určené pro obranu" musí používat. Jen nikdo už nechce válčit v New Yorku, Londýně nebo Moskvě, tak se to vybombarduje v nějaké jiné zemi v zájmu svobody a demokracie

kverul ( 6. ledna 2015 17:43 )

jenže o tom už se dnes nemluví a nikoho to nezajímá...

Zobrazit celou diskusi