Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Bestiální vrah malé Elišky: Vazbu mu prodloužili, mohl by čin totiž zopakovat!

2. ledna 2015
11:25

Dnes se k soudu dostavil Roman K., muž který podle všeho znásilnil a zavraždil teprve devítiletou Elišku z Klášterce. Jednalo se o prodloužení vazby pro odporného vraha.

První pracovní den nového roku a soud už musel rozhodovat o jednom z nejodpornějších zločinů roku 2014. Zatím šlo jenom o prodloužení vazby, to ale soud schválil. Roman K. tedy stráví čekání na soud o rozsudek i dále v litoměřické vazební věznici. Soud tak rozhodl, protože existuje obava, že by Roman K. mohl uprchnout a skrývat se. Také by podle soudu mohl ovlivňovat svědky nebo čin dokonce zopakovat!

Video Romanovi K., který zavraždil malou Elišku, soud prodloužil vyšetřovací vazbu - Jana Ulrichová
Video se připravuje ...

Sám podezřelý k případu u soudu nevypovídal, sdělil pouze, že by na svobodě přebýval u své matky. Soud uvedl, že při rozhodování také přihlédl ke znaleckým posudkům - to pro Romana K. neznamená nic dobrého!

 

Roman K.si svou malou neteř vyhlédl 8. září před školou. Důvěřivou dívenku odvedl a jen kousek za městem ji znásilnil a zavraždil. Zmizelou dívku hledali lidé z celého okolí celou noc a skoro celý následující den. Výsledek byl zdrcující.

Video Roman K. se k činům částečně doznal - Jana Ulrichová
Video se připravuje ...

Ani po pachateli policie nepátrala dlouho - Roman K. se k činu doznal ještě dříve, než byl obviněn. „Kriminalisté zjistili, že muž měl děvče nejprve oslovit a poté vylákat na odlehlé místo nedaleko obce Ciboušov. Tam byla poškozená později nalezena bez známek života,“ uvedla krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.


Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jasnovidec01 ( 21. dubna 2019 23:08 )

ještě ten kretén sedí nebo už mu někdo pomohl na onen svět ?Roman Kalužník nemá právo na téhle planetě žít

oliiiii3 ( 3. ledna 2015 10:36 )

Ano jsou zeme kde sex s detmi je nezakonne ale tydhle deti rodice prodavaji protoze nemaji penize, ale tyto deti jsou brutalne znasilnovani co s takoveho zivota maji chlap si odlehci o pet dc. Ale chdaci deti. A tenhle parchant by si sel klidne za maminkou ja bych ho hnala klackem a ne ze bych si ho tam jeste ubytovala.

Lan2211 ( 2. ledna 2015 14:57 )

jsou zeme, kde sex s divkama tohoto veku nejsou nezakone, mel jet tam a byl by v klidu, to ze zrovna u nas je sex povoleny az mnohem pozdeji, neznamena ze to tak je spravne...

ivoadler ( 2. ledna 2015 13:12 )

SMS z lázní Manžel: pošli mi tisíc korun, pan doktor mi to prodloužil. Manželka: posílám dva. Ať ti to taky zpevní.

nojasne ( 2. ledna 2015 12:38 )

Teď může mr.dat každý den a může si vybrat, jestli bude dělat mamku nebo mamku.

Zobrazit celou diskusi