Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Expřítelkyně zavražděného Radka: Jak synovi řeknu, že mu tátu popravil policista

Autor: Pavel Schuster - 
31. prosince 2014
13:28

Tragédie, která otřásla celým Vysokým Mýtem a širokým okolím, se nejvíce dotkne dvouletého chlapečka Alexe. On přišel o tatínka, kterého mu chladnokrevně popravil strážník Pavel K. (43). Radkova (†21) expřítelkyně a maminka chlapce Zuzana (22) poprvé veřejně promluvila!

Ač už spolu v poslední době nebyli, zpráva o Radkově smrti Zuzanu Zezolovou (22) pořádně zasáhla. O to spíš, že se zdrcující zprávu dozvěděla v okamžicích, které mají být ty nejveselejší. „Psal mi to můj kamarád večer, kdy jsem přijela ze Štědrého dne,“ řekla Alexova maminka Blesk.cz na večírku, který byl věnovaný právě malému chlapečkovi.

Dodnes nemůže uvěřit tomu, že se to opravdu stalo. „Nevěřila jsem tomu a nevěřím tomu dodnes. Nevěřím, že by někdo mohl být taková zrůda,“ řekla. Jednoho dne ale bude muset. A bude to právě tehdy, kdy se Alex zeptá, kde je jeho tatínek. Jak mu tragédii přesně vysvětlí, zatím ale úplně neví. „Řeknu mu, že jeho táta byl super člověk. Ale jsou lidé, kteří nepřejí štěstí,“ doplnila.

Video Rozhovor s expřítelkyní zastřeleného Radka, Zuzanou - Pavel Schuster, Jan Jedlička
Video se připravuje ...
S Radkem se poznali už na střední škole. „Já jsem chodila do prváku, on do druháku a tak nějak jsme si padli do oka,“ vypráví Zuzana. Na první, ty nejkrásnější chvíle vzpomíná ráda doteď. Miminko tak úplně v plánu ale nebylo. Chlapečka však i přes neplánované těhotenství na svět přivedla. Je jisté, že nejen Zuzaně, ale hlavně Radkovým sourozencům a rodičům bude právě Alex tou nejkrásnější, ale zároveň nejbolestnější vzpomínkou na zastřeleného syna, brášku a kamaráda...

jity ( 1. ledna 2015 11:52 )

Kolik těch přítelkyň vlastně měl s jednou dítě, druhá pro něj brečela, že je bývalá a nakonec nežil ani s jednou? Dítě po něm zůstalo, zkrátka toho za svůj život stihl dost, jakoby ho něco hnalo, že tady dlouho nebude. Přesto je škoda mladého života.

vog.ht. ( 1. ledna 2015 11:51 )

Klone!!!!

vog.ht. ( 1. ledna 2015 11:51 )

Oni vědí, že je blbá jako troky.

babana ( 31. prosince 2014 20:20 )

Jasně, na tvém názoru mi tůůůůze záleží, pá pááááá

ruru145 ( 31. prosince 2014 19:13 )

Ta se na tý fotce tlemí jako by jí došlo, že od toho rádoby tatínka nedostávala alimenty, ale teď syrotčí od státu dostane. Takže si o dost polepší. A konečně se poprvé setkala s rodinou zemřelého na pohřbu. Takže jak pan TV PRIMA ( dědeček ) brečel do kamer jak chudák vnouček atd. tak do teď na něj sral jak na placatej kámen a teď najednou sbírka atd. . Nojo potřebujou prachy na rozjetí nového podniku

Zobrazit celou diskusi