Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pohřeb Radka zastřeleného policistou: Stovky lidí a bratr na nosítkách!

Autor: sch, dce - 
30. prosince 2014
13:44

Teprve jedenadvacetiletého Radka v neděli 21. prosince zcela bezdůvodně popravil opilý policista. Radek přitom před rodinnou diskotékou, kde dělal barmana, jen postával, ale doplatil na neskutečnou chladnokrevnost jednoho návštěvníka. Jeho pohřbu se zúčastnily stovky lidí, na nosítkách přivezli lékaři i Radkova postřeleného bratra Lukáše.

V krematoriu v Pardubicích se na pohřeb chladnokrevně zavražděného Radka (†21) sjely přibližně dvě stovky lidí. "Nesu to špatně, chlapi," prohlásil Radkův bratr Lukáš, kterého na pohřeb přivezla sanitka. A s ním smutní i ostatní - lidé pláčou, otec skrývá slzy za skly černých brýlí.

Video Poslední sbohem Radkovi, kterého zabil opilý strážník! - Pavel Schuster, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Mladého Radka uložili do bílé rakve, kolem leží desítky věnců s nápisy jako "Milujeme tě, bráško". Síní zazněly i Radkovy oblíbené písně jako Decibely lásky nebo skladby od Bena Cristovaa nebo rapera Rytmuse. Na obrazovce se objevilo vzpomínkové video s fotografiemi. Nejstarší z bratrů Roman s otcem stáli celou dobu u Lukášova lůžka a jen těžko skrývali smutek. Lukáše po pohřbu opět odvezla sanitka do nemocnice.

Tři opilí muži se dožadovali vstupu zdarma. Ochranka jim to neumožnila, a tak začali muži dělat problémy. Když jim pracovníci ochranky - Radek S. a Lukáš S. (26) - pohrozili, že zavolají policii, dali se opilci na útěk, který skončil nedaleko střelbou. Radek zemřel, Lukáš skončil s vážným poraněním v nemocnici.

kristynav ( 31. prosince 2014 16:59 )

 forleni: Kdyby se jednalo vašeho člena rodiny budete s toho taky na dně! A že jejích otec je reportér tak máte plnou pusu řečí!!!To že se tam prodával fet víte jak?!!! Tím ze to byl rodiny klub?!! Vzpamatuje se!!! My máme hospodu též rodinou také se u nás prodává fet a nekolkovaný alkohol?!!! Směšný !!! Na každý chlast co má.víc jak 20% musi být papír od prodejce!!!! V každém tom klubu to musi být!!! A ne jen v klubech ale i v hospodech!!! Byl to otec dítěte a chtěla bych vidět vás jak vy by jste řekl (a) svému dítěti že pan policista od městské policie zabil otce!! Všichni jen máte hrdinské řeči!!! Na víc ty kluci byli hodný a žádný hovada jak vy si myslíte!!! Ale to by jste je napřed museli znát!!!! Pak by jste mohli takhle blbě kecat o tom jaký byli!!!!

forleni ( 31. prosince 2014 04:03 )

Si zabil.

forleni ( 31. prosince 2014 03:48 )

Nás je tě tak líto ubožáčku.

forleni ( 31. prosince 2014 03:46 )

Tak to mě rozesmálo.

forleni ( 31. prosince 2014 03:40 )

 Je pravda že policista v civilu by asi běžně u sebe neměl nosit zbraň. Na druhou stranu, když někdo vede takový podnik asi to zrovna nebude žádný svatoušek a musí čeka, že takové místo bude problémy prostě přitahovat, že tam si žádní svatoušci nechodí. Dělá se kolem toho jen mediální humbuk, možná bychom se divili co byla ta "podnikatelská" rodinka zač. Být finančákem tak to jejich podnikání proklepnu. Já myslím že to nebudou žádní svatoušci. V takovém baru se určitě jelo v kšeftu s fetem, nekolkovaným chlastem apod. Opravdu mě nebaví denně číst jak chudáček 21 letý tatínek , nevinnost sama byl popraven hnusným a zlým policistou. Nikdo nezačne jen tak střílet. Myslím že namachrovaný chudáček se začal do policajtů navážet, machroval, hrál si na velkého "podnikatele" a se zlou se potázal. A dobře mu tak. Rodina může být ráda že policajta nechytl amok a nevystřílel je všechny, protože narazit na nějakého magora, kterému ruplo v bedně tak mohly být následky horší a mohli to klidně odnést i nevinní lidé kteří v tom "super" klubu zrovna jen byli.

Zobrazit celou diskusi