Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kdo vyhodil v krabici od banánů osm krásných štěňat?

Autor: dce - 
30. prosince 2014
09:33

Dvě krabice od banánů svými asi zvláštními zvuky přilákaly pozornost kolemjdoucího muže. Přivolaní policisté zjistili, že se v nich nachází osm asi dvouměsíčních štěňat, která nějaký nezodpovědný člověk nechal napospas v této zimě!

Něco podobného čekali policisté asi až po Novém roce - množství odložených psů tou dobou stoupá nejvíce. Jenže tato štěňata někdo odložil u popelnic v Kladně poblíž náměstí Jana Masaryka už den před Štědrým večerem.

Našel je náhodný kolemjdoucí, který je našel ve dvou krabicích od banánů. Kdo udělá takovou hroznou věc a nechá osmitýdenní štěňata v tomto počasí venku?!

Policisté roztomilá štěňata kříženců odvezli do útulku Bouchalka, kde se jim dostalo okamžité péče. Zde si je také případní zájemci mohou už teď vyzvednout. Pět »pupíků«, jak jim v útulku říkají, už našlo domov. Stále na něj ale čekají tři zbývající holčičky.

Jaké budou?

Jelikož rodiče jsou německý ovčák a retrívr, budou učenlivé a dobře zvladatelné, trochu větší než střední velikosti. Budou chlupaté, ale ne příliš huňaté. Už teď jsou krásné, zdravé, plné síly a nadšení pro hru. Chcete je? Volejte 603 523 070.

datelobecny ( 30. prosince 2014 17:21 )

Ty jsi hovado obecný! Takže, Ty vlastně žereš cikány!  

naidka ( 30. prosince 2014 16:36 )

Písemný projev je každého vizitka a když k tomu napíšeš ještě těžkou krávovinu, jsi představitel všech blbů a vedoucí blb, na kterého nikdo nemá.

kozel123 ( 30. prosince 2014 16:10 )

Pes je vlastně takový čtyřnohý cikán - škůdce a parazit, a proto je třeba to likvidovat jakýmkoliv způsobem. Sám svou maličkostí také občas pomůžu. Odchytím nějakého čokla na ulici či si vezmu nějakého z útulku a buď ho zkonzumuju sám nebo to odnesu Větnamcům a oni si z toho připraví nějaký asijský speciality a mě ještě zaplatí

kozel123 ( 30. prosince 2014 16:03 )

nedělej tady z toho forum výuky gramatiky ČJ... gramatiku na přitroublim diskuzním fóru řeší jen blb

naidka ( 30. prosince 2014 15:56 )

Kozel123: ty jsi tady dneska za diskuzního blba a nepomohlo by ani to, kdyby ses naučil psát.

Zobrazit celou diskusi