Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zvrhlí islamisté: Miminka, co sotva chodí, fotí s kalašnikovy

Fotografie
 (Autor: internal)
29. prosince 2014
10:29

Není jim ještě ani rok a už je jejich rodiče fotí s kalašnikovy, granáty a teroristickou vlajkou. Džihádisté z Islámského státu se těmito propagandistickými snímky chlubí na sociálních sítích.

Šokující fotkou miminka sedícího s kalašnikovem na klíně se na internetu chlubí sami džihádisté. Dítě, kterému ještě nejspíš není ani rok, má za zády vlajku Islámského státu. Další, ještě mladší miminko vedle obávaného symbolu leží obklopené granáty a samopaly.

Nejedná se o jediné snímky dětí, které teroristé v rámci své propagandy zveřejnili. Rozhodně jde ale o nejmladšího „bojovníka“. V minulosti ale Islámský stát do světa poslal třeba brutální fotku, na níž teprve sedmiletý chlapec drží v rukou useknutou hlavu zajatce.

Zatímco takto malé děti se se zbraněmi jen fotí, na internet pronikly už i tváře nejmladších bojovníků. Jedním z nich je teprve třináctiletý chlapec z Belgie, který se na syrskou válečnou frontu vydal za svým starším bratrem.

oliiiii3 ( 1. ledna 2015 23:49 )

Jsou to krasne deticky, a ze je nekdo takhle vyfoti tak to je jako kdyz nekdo vyfoti ceske dite u stomecku. Ale rodice maji vygumovany mozky, tyhle mrnata za to nemuzou.

jaromir123 ( 1. ledna 2015 09:01 )

Už se na ně těším a upravuji podkroví aby se měli kde ubytovat.

zelena.karkulka ( 29. prosince 2014 22:26 )

Nebuď naivní,bez problémů žerou v Evropě na ,,návštěvě,,slaninu a lejou

kluk.z.moravy ( 29. prosince 2014 17:02 )

Jenže tihle malý zm.rdi, jak píšeš za nic nemohou. Za to jak je fotí můžou jejich dementní rodiče. A když už jsme u toho tak tam nejsou jen Amíci, ale i jiné státy pokud vím.

tupka.jentakjen ( 29. prosince 2014 16:04 )

Jako ve vším? Neschopná lemra tady budeš patrně ty, když neovládáš ani svůj rodný jazyk

Zobrazit celou diskusi