Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Postřelený Lukáš v nemocnici: Co vzkázal vrahovi svého bratra?

Autor: tho, simao - 
28. prosince 2014
21:15

„Přišlo mi to jak poprava. Když se trefíte jednou, člověk zpomalí, pomalinku padá a nejde proti vám, tak přeci nestřílíte podruhé, to byla poprava,“ rozhodl se promluvit o smrti svého bratra Lukáš S. (26). Muž, který leží na JIPce po střelbě na diskotéce ve Vysokém Mýtě. A přidal i vzkaz střelci Pavlovi K.

Postřelený Lukáš S. se odhodlal přes Krimi zprávy TV Prima promluvit. "Zkažený svátky. Přišel jsem o bratra. Přál bych si, aby si zažil to, co teďka zažívám já a moje celá rodina. ještě hůř, když to dokáže udělat," vzkázal střelci-strážníkovi městské policie Pavlovi K., který opilý zabil jeho bratra Radka S.

Na Primě promluvil i nejstarší ze tří bratrů Roman S. A zavzpomínal na osudné okamžiky před klubem ve Vysokém Mýtě. "Ozvala se jedna rána, lehnul jeden brácha. Druhá rána, lehnul druhý brácha. Já jsem přiběhl. byl jsem od nich, asi čtyři metry, když ještě ten h*jzl mířil Lukášovi, co je teď v nemocnici, na hlavu," říkal Roman a jen těžko potlačoval slzy a vzlyky.

Tyhle Vánoce byly pro syny kameramana FTV Prima děsivé. Lukáš podstoupil desetihodinovou operaci, naštěstí je již ve stabilizovaném stavu. Roman si přehrává, co se v osudný den stalo...

Na diskotéce přišli o bratra Radka (†21). Když Lukáše strážník postřelil, zahlédl Radka koutkem oka naposledy. „Běžel na stranu ke mně, viděl jsem ho z profi lu, tak jsem otočil hlavu... Běžel ke mně, slyšel jsem výstřel, to zpomalil v běhu, druhá kulka... Nevím, jestli vystřelil po něm, ale myslím si, že jo, protože to okamžitě spadl vedle mě. Přišlo mi to jak poprava,“ uzavřel v Krimi zprávách mrazivé vyprávění prostřední z bratrů Lukáš. S nejmladším bratrem se rodina rozloučí již toto úterý. Na pohřeb však patrně dorazí stovky lidí.

Video Soud rozhodl o tom, že strážník Pavel K. putoval do vazby - Blesk - Jitka Pecharová
Video se připravuje ...

babana ( 29. prosince 2014 09:35 )

Že jsou tupci, jelikož nerozeznají psa od krokodýla.

kapturek ( 29. prosince 2014 07:00 )

jestli to nebylo tak ze si mel skoncit v gume a ona praskla?

kapturek ( 29. prosince 2014 06:59 )

ja od znamych slysel ze pry se nechavas lizat psem . co nam k tomu reknes ?

vrahrychtar ( 29. prosince 2014 02:23 )

postrelena husa se vzdycky ozve

babana ( 29. prosince 2014 00:57 )

Tatínek kameraman TV Prima, dětičky si pronajmou provinční sídlištní restauračku, hrají si na frajery a přitom tam lezou hlavně místní smažky a podobné existence s nimiž si prý ti machříčci rozumí... - tak jsem to slyšela od známých z Vys. Mýta. Trotl si myslel, že na něj strážník vytáhl plynovku, jak někde údajně řekl Kdyby tatínek nedělal pro Primu, pak by z toho byla obyčejná zpráva, jakých je každý týden několik. Takto se z toho dělá mediální masáž. Prostě další mediální šaškárna.

Zobrazit celou diskusi