Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Skotka má doma dva nejrozmazlenější psy: Mají vybavení doslova za milion!

Autor: dce - 
26. prosince 2014
05:01

Jméno Ann McNeilage vám určitě nic moc neřekne. Jenže blázna jako je ona byste určitě měli znát - utratila už totiž téměř jeden milion korun za své dva psy rasy shih-tsu. Respektive za vybavení pro tyhle dva rozmazlené psíky. Tohle chcete rozhodně vidět!

Ann vlastní dvě fenky shih-tsu, Abbu a Divu. Tihle rozmazlánci mají šaník, který čítá desítky kousků za více než 150 000 korun! Kdo to má? My rozhodně ne! Jenže to není všechno - mají i vlastní luxusní gauč, kočárek, dlouhý seznam DVD a dokonce i vlastní parfémy! No chápete to?

Tyhle Vánoce dostali dárky v hodnotě téměř pěti tisíc, což má dnes jen málokdo. Abba a Diva budou oblečeny ve vánočním kostýmku podle nejnovější módy a dostanou i výbornou večeři ve stylu těch nejbohatších.

e.44 ( 27. prosince 2014 00:44 )

Ono je dát peníze na psy a "dát peníze na psy". Je něco jiného dát peníze na kvalitní potravu a doplňky, na hračky kterými se psi aktivně zabaví, případně jin koupit kvalitní oblečení do deště, do sněhu a mrazu. A je něco jiného vrážet peníze do polidšťování psů, což sice může být koníček té paní, ale dělá to pro sebe, ne pro psy. Takhle šťastní psi nevypadají. Já vidím dvě vyžrané znuděné rozmazlené fenky, znechucené věčným čančáním, nudící se v kočárku, zatím co by si rády zaběhaly někde v přírodě, zadováděly si s jinými psy a klidně se i umazaly a zacuchaly si i kožíšky o keře, jen kdyby byla ta správná psí zábava.

zelena.karkulka ( 26. prosince 2014 22:23 )

to bude fakt průser 

zelena.karkulka ( 26. prosince 2014 22:19 )

 čoklům je i podobná

kverul ( 26. prosince 2014 19:40 )

Někdo utratí mega za psy, někdo to prochlastá nebo profetuje. Bláznovství v tom vidí autor článku, normální člověk má nějakého koníčka ať už více či méně finančně náročného. A rozhodně se té paní ani nedivím, lepší dát peníze na své psy, než aby živit darmožrouty, kteří by jí akorát naplivali do ksichtu, což zvíře nikdy neudělá.

abyss ( 26. prosince 2014 18:46 )

Svetr v mrazu je funkční, ne pro parádu

Zobrazit celou diskusi