Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vraždící strážník málem zastřelil i Davida: Mrtvý Radek mi zachránil život!

Autor: sch - 
24. prosince 2014
05:01

Šílené běsnění grázla s odznakem Pavla K. (43), který zastřelil barmana Radka S. (†23) a postřelil jeho bratra Lukáše S. (25), mohlo mít mnohem více obětí. Strážník totiž ještě před zabíjením namířil zbraň na Davida Kučeru (20). Jak mladík přiznává, život mu zachránil právě Radek, který po hrdinském činu zahynul.

Tragédii vyprovokovali tři kamarádi, dva bratři – městský strážník Pavel K. (43) a Vlastimil K. a jejich známý, údajně státní policista. Když je v noci na neděli nepustili do klubu, tak tam ze vzteku hodili slzný granát. Bratr popraveného Radka a postřeleného Lukáše Roman S. (28) zavolal policii. Když chtěli Lukáš s Radkem grázly zadržet, dali se na útěk a šílený polda vytáhl pistoli. V tu chvíli byl nejblíže David Kučera, a proto zamířil na něj.


„Já jsem se přikrčil a Radek zařval, oni se otočili a začali utíkat. Kluci za nimi. Pak jsem uslyšel několik výstřelů,“ řekl ještě včera rozklepaný David. Stačilo málo a mohl být také po smrti. „Běžel jsem za nimi a našel ležet Radka na zemi. Začal jsem ho resuscitovat. Jenže mi kluci řekli: »Vy*er se na to, je mrtvej,“ popisoval David.

Kdyby se grázl, který mával odznakem městské policie a později i revolverem, trefil ve všech osmi případech – tolik kulek totiž z legálně držené pistole vyšlo – mohlo být mrtvých mnohem víc. Byl ale posilněn alkoholem natolik, že se trefil z bezprostřední blízkosti do dvou bratrů. Lukáš leží po operaci v kritickém stavu v nemocnici.

Video Detaily hrůzy v Mýtě: Strážník střílel po bratrech, jednoho zabil - Pavel Schuster, David Malík, Markéta Wolfová
Video se připravuje ...

agent ( 25. prosince 2014 22:43 )

Sklapni.

deratizator ( 24. prosince 2014 16:19 )

Každý, ne ale buzerant jako ty 100% jo, hóšo.

deratizator ( 24. prosince 2014 16:15 )

Říká kdo? Ty? Jak můžeš vědět čí mozek je bezcenný, když sám nejsi vlastníkem žádného?

kozel123 ( 24. prosince 2014 16:05 )

Tak ne každý je na kluky ty borečku

kozel123 ( 24. prosince 2014 16:04 )

Tak, tak nabušení machýrkové vyhazovači si mysleli že někoho seřežou a přitom dostali sami na p*del... tak to má být

Zobrazit celou diskusi