Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jednoho syna strážník zabil, druhého postřelil: Konečně s námi komunikuje, raduje se otec

Autor: simao - 
23. prosince 2014
09:50

Jeho brácha přišel ve Vysokém Mýtě o život. Zastřelil ho opilý městský strážník, který se domáhal s kumpány vstupu na diskotéku. Lukáš S. (25) teď leží v nemocnici. A jeho otec Roman S. dal na Facebook foto, jak se sklání nad jeho lůžkem. Všichni věří, že se postřelený Lukáš ze zranění zotaví!

„Dnes poprvé, i když jen na chvilku po tom všem, Lukáš S. komunikuje a je na tom lépe. Díky moc za Vaši podporu,“ napsal v pondělí večer na sociální síť Roman S. otec postřeleného mladíka a kameraman FTV Prima.

O druhého syna, třiadvacetiletého Radka, přišel. Radek dělal barmana a po konfliktu u vstupu do klubu ve Vysokém Mýtě ho zastřelil městský policista Pavel K. legálně drženou pistolí, ovšem pod vlivem alkoholu... Strážníkovi hrozí až výjimečný trest a soud by dnes měl rozhodovat o jeho vzetí do vazby. 

Do nemocnice za postřeleným Lukášem, který v klubu dělal vyhazovače, vyrazil i jeho další (starší) bratr Roman spolu s otcem. Právě bratr Roman zveřejnil na internetu výzvu pro případné svědky incidentu. Stojí v ní: „Přátelé, kamarádi, všechny vás moc prosím, pomozte nám ty vrahy usvědčit. Pokud někdo máte, kdokoliv, jakékoliv informace k tragédii, která se stala a stála život mého brášky, a kvůli které druhý bojuje o život. Všechny moc prosím a předem děkuji.“

„Lukáš je momentálně stabilizován, měl velkou ztrátu krve, doktoři se obávají krevní embolie. Bude rozhodující 3. až 5. den,“ prozradil včera FTV Prima otec Roman. Jeho syn absolvoval náročnou desetihodinovou operaci. Střela mu zasáhla žaludek, ledvinu a tepnu. Za Lukášem již do nemocnice dorazila podle Krimi zpráv FTV Prima i policie. Výslech prý byl velmi krátký a stručný. Na více neměl Lukáš sil. A tak i policie žádá případné svědky, aby se ozvali na číslo 158.

Video Detaily hrůzy v Mýtě: Strážník střílel po bratrech, jednoho zabil - Pavel Schuster, David Malík, Markéta Wolfová
Video se připravuje ...

zapzap ( 23. prosince 2014 20:00 )

und ausserdem sagt man "alter tschechischer Wixer", du Gehirnloses etwas!! Tobě by měly nasr.at do hu.by, čůr.áku!!

zapzap ( 23. prosince 2014 19:57 )

Ich glaube du Schwanzlutscher kannst nicht lesen, ich bin Deutscher also halte dein dummes Maul und stecke dir deinen vollgewixten Finger in deinen stinkenden Arsch!! Adolf hätte dich ganz schnell duschen lassen, du Sohn einer Hure!!

zapzap ( 23. prosince 2014 16:49 )

Hauptsache du hast die Ahnung! Ändere doch dein Nick oder lege dir mehrere zu! Aber Hut ab vor deinem Deutsch

rbwtrnava ( 23. prosince 2014 16:42 )

 vidno, ze otecko je od fachu. uz si privyraba na nestasti svojich deti. este dat exkluzivne prava PRIME

tupka.jentakjen ( 23. prosince 2014 16:13 )

Měšťáci jsou idioti, měli by je okamžitě odzbrojit, napáchají víc škody než užitku. Jediná rozumná pracovní náplň by pro ně byla, že by chodili po parcích a na trávnících upravovali tvar psích hoven, aby to bylo estetičtější!!

Zobrazit celou diskusi