Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Opice zachránila kamaráda zasaženého proudem: Oživovala ho kousáním i vodou!

Autor: dce - 
21. prosince 2014
16:13

Ztrátu svého kamaráda si nechtěla připustit jedna indická opice. Mezi kolejemi na nádraží totiž opičák zkolaboval po zásahu proudem z troleje. Jeho chlupatý pobočník ho ale celých dvacet minut oživoval!

Opičí resuscitace obsahovala zcela nekonvenční techniky - kousání, bití, mlácení o koleje i vodní koupel. Ale právě to přivedlo opičáka zpátky k životu. Otřesená po zásahu proudem, ale živá se opice určitě bude těšit ještě mnoha letům života!

naidka ( 22. prosince 2014 07:41 )

Hezké. Mě fascinuje migrace zvířat, kdy bez kompasů a map jdou nebo letí tisíce kilometrů a vždycky dorazí do cíle.

zelena.karkulka ( 21. prosince 2014 22:04 )

chtěla ho sežrat

prdyvrdy ( 21. prosince 2014 20:07 )

abyss ( 21. prosince 2014 20:04 )

On k tomu byl i komentář. Psalo se tam, že ne každá slonice tohle dokáže, že ne každá je tak vytrvalá, některá se ani nepokusí. Taky to nebylo o olizování, což by u slonice i těžko šlo, spíš šlo o strkání a převracení pomocí chobotu, posléze když už zřejmě neměla v chobotu sílu, používala k posouvání mláděte slonice nohy, což bylo úžasné jak při své mohutnosti dokázala aby to bylo účinné a aby přitom mláděti neublížila. A když už to vypadalo beznadějně, tak najednou použila prudší kopnutí, kterým mládě skoro odhodila a ono se najednou začalo hýbat, vypadalo to jako poslední zoufalý pokus, který vyšel......ale možná že už začala cítit, že slůně pomalu přichází k sobě a tím nakopnutím mu zabránila upadnout zpět do bezvědomí......jak to opravdu bylo, to ví jenom ta slonice

kukuku ( 21. prosince 2014 18:54 )

Nemáš pravdu. Člověk by ho prohledal, jestli nemá mobil a peněženku.

Zobrazit celou diskusi